Даниела Ангелова: 2018 година е под вибрацията на Сириус, Бог е в самите нас

Януари 12, 2018 Интервю
Господ може да е българин, ако всеки българин се припознае в енергията на Бог и работим заедно за своето благополучие, добавя тя

Кабинетът внесе в НС Истанбулската конвенция

Януари 12, 2018 България
Кабинетът внесе Истанбулската конвенция в Народното събрание, съобщи Епицентър.бг. Това стана десет дни след като документът бе обсъден на „Дондуков“ 1 и предизвика разцепление в правителството и буря в обществото.

Вашият сигнал: Катастрофа на кръстовището за жк. Славейков

Януари 12, 2018 Бургас
Преди 15 минути стана катастрофа на кръстовището за жк. Славейков до магазин Технополис. Движението е затруднено. Бъдете внимателни.

Декларациите с баркод сами смятат дължимия данък

Януари 12, 2018 България
Годишната декларация за облагане на доходите с баркод вече е публикувана на интернет страницата на НАП. Формулярът с баркод изчислява автоматично дължимия данък след попълване на информация за получените доходи, внесените осигурителни вноски, ползваните облекчения.

Българското председателство започва със заем на 100 млн. евро по плана „Юнкер“

Януари 12, 2018 България
Докато колегиумът на комисарите е на посещение в София по случай началото на Българското председателство на ЕС, Европейската инвестиционна банка (ЕИБ) подписа заем в размер на 100 млн. евро с българското предприятие за селскостопански и лекарствени продукти „Биовет“.

ВАП иска да се отмени поскъпването на водата

Януари 12, 2018 България
Върховната административна прокуратура (ВАП) протестира поскъпването на водата, утвърдено от Комисията за енергийно и водно регулиране, съобщи Нова телевизия.

Съдът отказа да признае еднополов брак между българки

Януари 12, 2018 България
Административният съд в София отхвърли жалбата на млада жена с инициали Д.К. срещу отказа на Столичната община да признае брака й с жена, сключен във Великобритания. Това става известно от решение на съдия Снежанка Кьосева от 8 януари.

Депутатите отхвърлиха ветото на президента върху антикорупционния закон

Януари 12, 2018 България
Парламентът отхвърли ветото на президента върху Закона за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество. Със 146 гласа "за" и 76 "против" депутатите приеха отново антикорупционния закон.

Спират камионите в Котленския проход, чака се силен сняг

Януари 12, 2018 България
Поради очакваните снеговалежи и влошаването на времето от 13.00 ч. се ограничава движението на тежкотоварните камиони над 12 т през Котленския проход.

Вашият сигнал: В дъжда на кръстовище

Януари 12, 2018 Бургас
Тези три автомобила са се наредели в две ленти за движение на кръстовище!!!

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!