Run for Pirin започва от Бургас

Януари 31, 2018 Бургас
Бегачи-ентусиасти от различни български градове, които дори не се познават „на живо“, ще тичат в знак на протест и на щафетен принцип от Свиленград до София, за да пренесат посланията на хората, недоволни от министерското решение за Пирин.

Фейсбук забрани рекламата на криптовалути

Януари 31, 2018 Любопитни
Във Фейсбук се налагат забрани на реклами, свързани с криптовалутите, за да бъдат избегнати измамите. Компанията за социални медии блокира реклами за“финансови продукти и услуги, които често се свързват с подвеждащи или измамни промоционални практики, като двоични опции и криптовалути“.

Три нови дефицитни професии на трудовия пазар

Януари 31, 2018 България
Три нови професии се добавят към списъка с висококвалифицирани специалисти, които са дефицитни на българския трудов пазар. За тях ще действа по-лесна процедура за внос на работници от трети държави, съобщи социалният министър Бисер Петков.

Шеф Петров блъсна Милена Славова на светофар

Януари 31, 2018 Любопитни
За катастрофата съобщи Милена Славова в личната си Фейсбук страница. Инцидентът е станал на 29 януари, докато Милена и нейна приятелка чакали светофарът да светне зелено. Съвсем неочаквано върху автомобила им връхлетяла друга кола, а шофьорът се оказал шеф Петров.

9 известни лица влизат в новия обществен съвет на БНТ

Януари 31, 2018 България
Българската национална телевизия покани девет значими личности от различни сфери на публичния живот за членове на новия си обществен съвет. Това обявиха от обществената медия.

Писателят Ангел Хаджипопгеоргиев: Не се ли ръкувате с брадата жена или мъж с гърди, може да бъдете осъден

Януари 31, 2018 Интервю
Хората с нестандартна полова идентичност искат да са богове и да променят природата, каза авторът на „Исусови хроники” и „Гняв“

Мелодии от старинно пиано посрещат пътниците на Автогара Юг

Януари 31, 2018 Бургас
Старинно пиано от популярната на британска марка стана част от интериора във фоайето на Автогара Юг - една от входните врати на Бургас, чийто праг прекрачват ежегодно хиляди гости на града.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!