Сарафов: Росен Ангелов е убиецът, обвинен е

Януари 5, 2018 България
Росен Ангелов е извършителят на шесторното убийство в Нови Искър. Той е привлечен задочно като обвиняем от вчера - 4 януари. Това съобщи директорът на Националната следствена служба Борислав Сарафов на специална пресконференция във връзка с жестокото престъпление, извършено в новогодишната нощ.

Любов Динчева: Пътят към душите е най-неизвестният път

Януари 5, 2018 Интервю
Всеки има своите мостове - някои са широки, каменни, бели, здрави; други са криви, скърцащи, нестабилни, но… все пак можеш да минеш по тях бавно, внимателно; трети са изгорени, няма дори тресчица останала от тях…

Бургас отбелязва ръст на сватбите през 2017 година

Януари 5, 2018 Бургас
Отминалата 2017-та година отбеляза ръст на сватбите в Бургас. Броят на бракосъчетанията в морския град се е увеличил с 206 в сравнение с тези през 2016-та. През 2017 г. те са 1090, а през 2016 г. - 884.

МЗ напомня за имунизацията на децата срещу морбили

Януари 5, 2018 Здраве
През последните месеци на 2017 г. се наблюдава нарастване на броя заболели от морбили (дребна шарка) в Гърция, в сравнение с намаляването на техния брой в Румъния. Рискът от внос на морбили в България от засегнатите страни на Балканите и от Европа е реален, предупреждават от МЗ.

Необичайно наказание за пиратство в САЩ

Януари 5, 2018 Светът
Американски интернет доставчик предприе крути мерки срещу пиратството на съдържание от своите клиенти. Всички те са получили предупредително писмо от своя доставчик, че в случай на пиратство... ще им бъде спирано отоплението в домовете.

Бизнесът: Поскъпването на тока е спекулативно

Януари 5, 2018 България
Цената на тока за бизнеса скача с до 60%. Неминуемите последствия от това ще доведат до поскъпването на услугите, продуктите, както и на бита.

Кабелни оператори предупредиха, че спират програмите на Нова ТВ

Януари 5, 2018 България
Кабелни оператори от страната се оплакаха, че каналите на "Нова броудкастинг груп" може да бъдат спрени от мрежите им заради поискано голямо увеличение на цената от страна на медийната компания.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!