ВМС откриха учебната година със строй и показни занятия

Януари 8, 2018 Бургас
На 9 януари в пункта за базиране Бургас от състава на Флотилия бойни и спомагателни кораби се проведе военен ритуал по повод тържествено откриване на учебна 2018 година.

Бюджет 2018 – инвестиции в образование, индустриални зони и социални центрове

Януари 8, 2018 Бургас
Днес кметът Димитър Николов и заместниците му представиха пред журналисти рамката на Проектобюджет 2018, който предстои да бъде гласуван от местния парламент. Той е балансиран и направен така, че да обезпечава всички сфери, дейности и социални групи, за които е отговорна Община Бургас.

Проф. Кантарждиев: Дребна шарка върлува в Европа

Януари 8, 2018 Здраве
Опасност от епидемия от морбили има у нас, предупреди директорът на Националния център по заразни и паразитни болести проф. Тодор Кантарждиев. В момента в съседните страни като Румъния, Сърбия и Северна Гърция има много случаи на заболяването.

Шофьор помете 3-ма на зебра, двама загинаха

Януари 8, 2018 България
Шофьор на лек автомобил "Ауди" блъсна трима души на пешеходна пътека във Враца. Двама от тях загинаха. Инцидентът е станал вчера около 16.35 часа на пешеходна пътека, която се намира на пътя за Оряхово, съобщиха от Областната дирекция на МВР във Враца.

Днес празнуваме Бабинден

Януари 8, 2018 Любопитни
Днес отбелязваме Деня на родилната помощ, който е аналог на народния празник Бабинден. По нов стил празникът се отбелязва на 8 януари.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!