24 октомври става молитвен ден за децата с увреждания

Октомври 23, 2018 Бургас
Утре, 24 октомври, от 10.30 часа в бургаския катедрален храм "Св. св. Кирил и Методий" ще бъде отслужен молебен за здравето на децата с увреждания и техните семейства. Същото ще се случи и в останалите български градове.

Започна изграждането на научно-производствен комплекс за компоненти на самолетни двигатели

Октомври 23, 2018 Бургас
В Бургас започна изграждането на мащабен Научно-изследователски и производствен комплекс за ремонт и рециклиране на части и компоненти за самолетни двигатели. Инвестицията, която фирмата ще направи в Бургас, е на стойност 30 млн. долара.

Почитаме паметта на музикалния педагог Нина Матева

Октомври 23, 2018 Бургас
Концерт - спектакълът "Наследници: С песен и любов за Нина Матева" очаква своята публика в навечерието на Деня на народните будители. Организатор на събитието е Народно читалище "Любен Каравелов 1940", с финансовата подкрепа на Община Бургас.

Дипломат и художничка от Монмартър в изложба на съвременни турски художници

Октомври 23, 2018 Бургас
Генералният консул на Република Турция в Бургас г-н Нурай Иньонтепе ще изложи свои картини заедно с още шестима художници от родния си град Ескишехир на обща изложба по случай 95-годишнината от създаването на турската република.

Мениджъри и лидери от ЕС и САЩ бойкотират форум в Рияд

Октомври 23, 2018 Светът
Водещи мениджъри и високопоставени представители на ЕС и САЩ се дистанцираха от Саудитска Арабия заради изчезването и убийството на журналиста Джамал Хашоги, предаде Асошиейтед прес.

Най-дългият морски мост в света бе открит в Китай

Октомври 23, 2018 Любопитни
Най-дългият морски мост в света бе открит днес в Китай. Той свързва Хонконг, Макао и южния китайски град Чжухай. Мостът бе открит от китайския президент Си Цзинпин, предаде Франс прес.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!