Галя Ичеренска, „Дюн“ и талантливи ученици помагат на Ники да оздравее

Ноември 28, 2018 Бургас
В благотворителното шоу за таланти "Заедно за Ники", което се организира от ПГТ „Проф. д-р Асен Златаров“, ще участват певци и танцьори

Бардове ще пеят на една сцена с Тодор Трайчев

Ноември 28, 2018 България
Дует „Страст“ и Татяна Йотова от Айтос ще участват в "Софийските вечери на авторската песен" с изпълнителя на „Искам да те нарисувам...“

Поезия на съпротивата събира родолюбци на Часовника в събота

Ноември 28, 2018 Бургас
За да има в България Съпротива, хората, които искат кошмарът, в който живеем, най-после да свърши, трябва да се обединят, коментира Тома Троев

Вселенската патриаршия разпуска Руската православна екзархия в Западна Европа

Ноември 28, 2018 Светът
Вселенската патриаршия разпуска Руската православна екзархия в Западна Европа. Решението било взето на заседанието на Синода на Вселенската патриаршия, което се провежда в Истанбул от 27 до 29 ноември.

Бургаски археолог представя съдове на 7 хил. години

Ноември 28, 2018 Бургас
"Ранно- и среднохалколитни антропоморфни съдове-хранилища от българското черноморско крайбрежие" представя музейната лекция тази събота - 1 декември. Лектор ще е археологът Мирослав Класнаков.

След близо век бургазлии отново ще се повозят на теснолинейката

Ноември 28, 2018 Бургас
След повече от 90 години бургазлии отново ще имат възможност да се "повозят" на теснолинейката "Бургазъ Тренъ". На празника на града - 6-ти декември, Никулден, влакчето ще "потегли" от градинката до сградата на Общината.

Градусите падат, снегът ще натрупа, кога спира да вали

Ноември 28, 2018 България
Динамично време очакваме в следващите 48 часа. И днес и в четвъртък ще вали сняг в цялата страна. Ще има ниски температури. Преспи, опасно хлъзгави и заледени пътища също.

Част от разходите за презервативи във Франция ще се покриват от здравните осигуровки

Ноември 28, 2018 Светът
Част от разходите за презервативи много скоро ще бъдат възстановявани от здравното осигуряване във Франция. Новината съобщи днес френската министърка на здравеопазването Анес Бюзен пред радио "Франс ентер".

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!