Бургаски художник помага на малкия Виктор да победи рака

Ноември 7, 2018 Бургас
15 картини са включени в благотворителната изложба на Евгений Халачев, която ще бъде открита на 12 ноември в Клуба на моряка

Отрязаха достъпа на писател до Фейсбук заради джендъри

Ноември 7, 2018 Светът
Изтриха без предупреждение и двата профила в социалната мрежа на поета-бунтар Ангел Хаджипопгеоргиев

Майката на писателя Деян Димитров с разтърсваща изповед: Синът ми е опасен само за себе си, може би изкупва моята вина

Ноември 7, 2018 Бургас
Зорница Биячева, която е помогнала на много бургазлии да се освободят от стреса и да пътуват в други измерения с медитация, разказа как въпреки ограниченията в затвора, младият белетрист е издал втората си книга

Парламентът прие: Прехвърляме кола само ако сме й платили данъка

Ноември 7, 2018 България
Парламентът прие окончателни промени в Закона за корпоративното подоходно облагане. "За" гласуваха 88 народни представители, 22 бяха "против", а 17 се въздържаха. През закона депутатите измениха Данъчно-осигурителния процесуален кодекс.

За първи път в САЩ: Колорадо избра открит гей за губернатор

Ноември 7, 2018 Светът
Щатът Колорадо избра на междинните избори във вторник открит хомосексуалист за губернатор, нещо, което за първи път се случва в САЩ, съобщават американските медии. 43-годишният Джаред Полис, избран в Камарата на представителите, победи републиканеца Уокър Стейпълтън.

Бил Гейтс представи тоалетните на бъдещето

Ноември 7, 2018 Любопитни
С буркан, пълен с човешки екскременти, американският милиардер и филантроп Бил Гейтс откри изложението "Преобразената тоалетна" в Китай, предаде Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

САЩ въвеждат нови санкции срещу Русия

Ноември 7, 2018 Светът
САЩ започват процедура за въвеждане на втори рунд санкции срещу Русия за нарушаване на забраната за използване на химическо оръжие. Това съобщи официален представител на Държавния департамент.

НАП даде старт на „Влез в час с данъците“ 4

Ноември 7, 2018 Бургас
И през тази учебна година, четвърта поред, Националната агенция за приходите продължава образователния си проект „Влез в час с данъците“. Целта му е младите хора на възраст между 14 и 18 години да получат основни познания за данъчната и осигурителната система в страната.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!