БЧК търси подкрепа за кампанията „Подари Коледа“

Декември 21, 2018 Бургас
На 22 и 23 декември в мол „Галерия“ доброволците от Български младежки Червен кръст – Бургас ще творят с деца по време на благотворителни Еко-Коледни работилнички в часовете от 11:00-14:00 ч. и от 16:00-19:00 ч.

Заснеха ледено езеро на Марс

Декември 21, 2018 Любопитни
Сондата на Европейската космическа агенция "Марс Експрес" е заснела кратера Корольов, който е пълен със замръзнала вода. По своя обем марсианското езеро е сходно с 7-мото най-голямо езеро на Земята - Голямото Мече езеро в Северна Канада.

Telenor, Vivacom и A1 спират преносимостта на мобилните номера?!

Декември 21, 2018 България
Тази коледа най-изненадващият подарък който получихме, е от родните ни оператори. Дали телекомите в страната взаимстват от примера на веригите бензиностанции и по-скоро от липсата на последствия за тях. Не знам, не е и моя работа да знам…

"Форбс": България на 46-о място по правене на бизнес

Декември 21, 2018 България
България е на 46-о място в класацията на "Форбс" за най-добрите страни за бизнес през 2018 г. Изданието отбелязва, че през последните години силното вътрешно търсене, съчетано с ниските международни цени на енергоносителите, допринесе за икономическия растеж на България.

Тръмп изтегля САЩ и от Афганистан, военният министър подаде оставка

Декември 21, 2018 Светът
Президентът на САЩ Доналд Тръмп изтегля значителен брой войници от Афганистан, съобщава АФП, позовавайки се на анонимен засега американски представител. "Решението е взето. Ще има значително оттегляне", заявява цитираният източник.

Медицинска помощ в УМБАЛ по празниците

Декември 21, 2018 Здраве
Понякога се налага да потърсим лекарска помощ по време на празнични и почивни дни. Какво да правим, ако те са повече и личният ни лекар не е на работа? Съветите важат за всички здравноосигурени.

„Гранд Хотел и СПА Приморец“ посреща първите си гости през далечната 1959 г., ресторантът му е символ на класа и изтънченост

Декември 21, 2018 Бургас
Историята на всеки един град включва не само познатите улици, сгради, популярни места и хора, но и облика им през времето. Изконна част от паметта са и споделените празници – важните поводи, които ни събират през годините.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!