« април 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Топ тенор и баритон в „Травиата“ сред декори от световноизвестен сценограф

Февруари 12, 2018 Култура
Михаил Михайлов, който бургаската оперна публика видя миналата седмица като херцогът на Мантуа в „Риголето“, ще излезе отново в постановка на Държавна опера – Бургас на 16-ти февруари. В петък гласовитият тенор ще влезе в ролята на Алфред Жермон, любимият на Виолета Валери в „Травиата“.

Проведе се национална среща „Младите за Тракия”

Февруари 12, 2018 Бургас
Национална среща „Младите за Тракия” събра 58 активни тракийци от цялата страна, които два дена дискутираха актуални теми от живота и дейността на тракийските дружества. Срещата, за трета поредна година, беше организирана от Тракийско дружество „Екзарх Антим I” – гр. Бургас и Тракийски младежки съюз в България.

Олимпийска шампионка спаси дакел от изяждане

Февруари 12, 2018 Любопитни
Олимпийската шампионка във фигурното пързаляне - Меган Дюамел, спечели сърцата на организациите за закрила на животните. Канадката, която спечели златото в отборната надпревара в Пьончан, ще прибере второ кученце от Южна Корея.

Кораби на НАТО акостираха в Бургас

Февруари 12, 2018 България
Три кораба от Втората постоянна противоминна група кораби на НАТО подсигуряват безопасността и сигурността на преминаващите през Черно море плавателни съдове.

В Европа вече няма банкова тайна

Февруари 12, 2018 Светът
Европейският комисар по икономическите и валутните въпроси Пиер Московиси заяви днес, че в Европа вече не съществува банкова тайна.

МС се разграничил от Симеонов след обаждане от Брюксел

Февруари 12, 2018 България
Председателят на ЕК Жан-Клод Юнкер е разговарял с председателя на групата на Зелените в Европейския парламент Ска Келер, както и с българските власти. Последва съобщение до медиите от Министерския съвет, което според нас изясни нещата.

Белият дом: Нека приватизираме МКС

Февруари 12, 2018 Светът
Белият дом иска Международната космическа станция да бъде приватизирана. Правителството на президента Доналд Тръмп иска да превърне Международната космическа станция в нещо като недвижим имот в орбита, управляван не от държавата, а от частната индустрия, пише в. "Вашингтон пост", цитиран от БТА.

Кошлуков ще бъде наказан и ще се извини за средния пръст

Февруари 12, 2018 България
Програмният директор на БНТ1 Емил Кошлуков ще бъде наказан и ще се извини публично заради това, че показа среден пръст на живо в ефира. Това се казва в официална позиция на генералния директор на медията Константин Каменаров.

Търсят отломки и тела от разбилия се самолет една седмица

Февруари 12, 2018 Светът
Всички в разбилия се вчера в Подмосковието самолет Ан-148 са загинали и затова спасителната операция приключи и премина в стадий на издирване. Това заяви руският министър на извънредните ситуации Владимир Пучков, цитиран от ТАСС.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!