Астрологът Алдебаран: Започва тайна битка между Изтока и Запада за Балканите

Февруари 14, 2018 Любопитни
В тази война изобилно ще се използва и подкуп, мафиотски структури, нефт и газ, газопроводи, военни заплахи, природни бедствия и корпорации, прогнозира Николай Радев

Разработиха химиотерапия, щадяща здравите клетки

Февруари 14, 2018 Здраве
Новина, разпространена от сайта на университета Уорик, Великобритания, предизвика голям интерес в научните среди. Става дума за нов вид химиотерапия, при която се използва платина, активизираща се от светлината и унищожаваща раковите клетки само в определена област, без да вреди на здравите тъкани.

Председателят на КФН с 13 000 лв. заплата на месец

Февруари 14, 2018 България
Председателят на Комисията за финансов надзор (КФН) ще получава основно месечно възнаграждение в размер на 13 146 лева.

Укритието за наблюдение на птици на Атанасовско езеро посрещна първите туристи

Февруари 14, 2018 Бургас
Първите чуждестранни туристи посетиха Укритието за наблюдение на птици в Природен резерват „Атанасовко езеро“. Гостите са от Германия и пътуват с цел опознаване на влажните зони в България. Посетителите се насладиха на гледката към солниците и водоемите, в които се хранят различни видове птици.

Археолози отбелязват професионалния си празник с изложба за мистерията на виното

Февруари 14, 2018 Бургас
14 февруари е известен като празник на виното и любовта. На него хората почитат християнските светци Трифон Зарезан и Валентин. Малко известно е обаче, че на този ден професионалния си празник отбелязват българските археолози.

Депутатската заплата отново се вдига

Февруари 14, 2018 България
Основната депутатска заплата се увеличава с 297 лева и достига 3540 лева.

Съдът ще заседава по делото за фалита на КТБ

Февруари 14, 2018 България
Делото за източването и фалита на Корпоративна търговска банка може да тръгне днес. Банкерът Цветан Василев вече е редовно призован и е получил материалите по делото, съобщава БНТ.

Мартин Шулц подаде оставка

Февруари 14, 2018 Светът
Лидерът на Германската социалдемократическа партия Мартин Шулц подаде оставка. Временно ръководството на партията поема лидерът на парламентарната група на социалдемократите Андреа Налес, а на 22 април се свиква извънреден конгрес.

Избираме кой от три празника да почетем днес

Февруари 14, 2018 България
Днес се отбелязват три празника и всеки българин може да избере кой от тях да празнува. Това са празникът по стар стил на Свети Трифон Зарезан, честван като Ден на лозаря, църковният празник за Успението на Свети Кирил Славянобългарски и празникът на Свети Валентин.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!