Сърбия и Черна гора към 2025 г. с членство в ЕС

Февруари 6, 2018 Светът
Само две от шестте балкански държави могат да разчитат на европейско членство в обозримо бъдеще. Това става ясно от приетата днес от Европейската комисия стратегия за интеграция на Западните Балкани.

Бургас отпразнува 140 години от Освобождението си

Февруари 6, 2018 Бургас
Бургас празнува 140 години от Освобождението си от османско иго. На 6 февруари 1878 г. специално сформираният "летящ" отряд на полк. Ал. М. Лермонтов донася дълго жадуваната свобода.

Най-ефикасният начин за отслабване

Февруари 6, 2018 Здраве
Ако търсите лесна тренировка за цялото тяло, която ще ви отнеме само няколко минути, тогава скачането на въже е вашата гимнастика. Упражненията с въже тренират всички мускули, но в същото време са леки и не отнемат много време.

Законодателни промени в сферата на електроенергията

Февруари 6, 2018 България
Премиерът Бойко Борисов и работодателите се разбраха за дълбоки промени в енергетиката. Това стана ясно след среща между министър-председателя, представители на работодателските организации и председателят на енергийната комисия в парламента Делян Добрев.

Ще отпадне ли лятното часово време

Февруари 6, 2018 Светът
Европарламентът ще решава днес ще отпадне ли лятното часово време. За предложението настояват предимно балтийските и скандинавски страни.

Вижте кои имена черпят днес

Февруари 6, 2018 България
Днес Православната църква почита паметта на Свети Фотий, патриарх Цариградски и на Преп. Вукол, епископ Смирненски. Преп. Вукол бил ученик на св. ап. Йоан Богослов, който го посветил за епископ на гр. Смирна.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!