Ангел с пречупени криле се нуждае от 3500 евро

Февруари 7, 2018 Бургас
„Нужни са ни спешно за изработване на обувки във Виена за Таня, за да избегнем поставянето на имплант и много тежка операция“, уточни майка й Недялка Гръкова

Петгодишната Рая се нуждае от средства за лечение

Февруари 7, 2018 България
Петгодишната Рая се нуждае от финансовата ни подкрепа. Момиченцето е с церебрална парализа, но има реални шансове да проходи.

Мери празнува рожден ден с концерт в клуб Алайв

Февруари 7, 2018 Бургас
Мери Бойс Бенд ще изнесе концерт на 10 февруари 2018, събота, от 22:00 ч., в клуб Алайв, Бургас. Групата ще свири точно на рождения ден на Мери. Подаръкът, който музикантите правят по този повод за своите почитатели, е представянето на живо на новия им сингъл „Щастливи дни“.

ООН: ”Ислямска държава” се прегрупира

Февруари 7, 2018 Светът
"Ислямска държава" претърпя поражение на бойните полета и се лиши от 90 процента от финансовите си източници, но остава сериозна заплаха. Това се казва в нов доклад на генералния секретар на ООН Антониу Гутериш, публикуван на сайта на световната организация и цитиран от БТА.

Представят „Червена книга на България“

Февруари 7, 2018 Бургас
Поредицата публични лекции за месец февруари от образователната програма на РИМ Бургас ще ни запознае с някои от застрашените видове растения и животни, включени в новото издание на Червена книга на Република България.

Превеждаме данъци и осигуровки без такси

Февруари 7, 2018 България
Клиентите на НАП, които притежават банкови карти, вече могат да превеждат без такси както дължимите данъци и осигурителни вноски, така и задължения към други институции, събирани от приходната агенция.

SpaceX изстреля най-мощната ракета в света

Февруари 7, 2018 Светът
SpaceX успешно изстреля най-мощната ракета в света дата. Полетът бе направен от историческата площадка във Флорида, от която са извършвани полетите до Луната. Изстрелването мина изключително успешно.

Отрязаха ДПС за връщане на гражданството на хиляди изселници

Февруари 7, 2018 България
Парламентът отхвърли на първо четене предложение на ДПС за промени в Закона за българското гражданство, които целят премахване на "дискриминационни текстове". Депутатите гласуваха с 25 гласа "за“, 46 "против“ и 86 "въздържал се“.