АПИ възстанови предпазната ограда при пътен възел „Българово“

Март 19, 2018 Бургас
Агенция „Пътна инфраструктура“ предприе незабавни мерки за възстановяването на 120 метра предпазната ограда на АМ „Тракия“, открадната през почивните дни.

Откриха обновения Природонаучен музей

Март 19, 2018 Бургас
Любимият музей на децата - Природонаучният, отвори врати днес напълно обновен. Всички посетители могат да разгледат обогатената музейна експозиция, която се намира на улица "Константин Фотинов" № 30, в първия му работен ден безплатно.

Библиотеката с две събития в кампанията Цифрова седмица

Март 19, 2018 Бургас
Срещи на тема „Фалшивите новини и електронните медии” организира Регионална библиотека „Пейо Яворов” – Бургас в рамките на международната инициатива "Цифрова седмица". Кампанията се провежда от 2010 година, а координатор за България е фондация „Глобални библиотеки”.

Тренд: 53% от българите твърдят, че са оптимисти

Март 19, 2018 България
Оптимистите за развитието на България се увеличават, причината за това може да се търси в смяната на сезоните. 40% от всички българи са на мнение, че страната ни се справя с председателството на Съвета на ЕС.

80% от децата тормозени по интернет

Март 19, 2018 България
97% от българчетата използват интернет, а 93% от тях влизат в световната мрежа всеки или почти всеки ден, основно използвайки социалните медии.

Студено с превалявания цяла седмица

Март 19, 2018 България
През повечето дни на седмицата времето ще бъде по-студено от обичайното за втората половина на март. Ще преваляват дъжд и сняг. Днес ще бъде облачно. Ще превалява дъжд, в крайните северни райони - дъжд и сняг.

Владимир Путин печели с рекорден резултат

Март 19, 2018 Светът
Владимир Путин печели 76,65 на сто от гласовете на президентските избори в Русия в неделя. Така той подобрява с 13 процента резултата си от 2012 година. Това сочат резултатите при обработката на 99 на сто от протоколите на избирателните комисии, съобщава ТАСС.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!