Деца написаха своята приказка за Бургас и Одрин

Март 22, 2018 Бургас
Двудневен парад на фолклора събра талантливи деца от България и Турция на една сцена.

При намиране на бедстващи птици информирайте РИОСВ

Март 22, 2018 Бургас
Във връзка с получени сигнали от граждани за бедстващи щъркели  в различни райони на област Бургас експерти от РИОСВ са на проверка в посочените райони.

Започва набирането на кадри за туризма през лятото

Март 22, 2018 Бургас
В Бургас започва кампания за набиране на персонал за предстоящия туристически сезон. За петнадесета поредна година в морския град ще се проведе специализирана трудова борса в областта на хотелиерството, ресторантьорството и свързаните с тях дейности.

Близо 100 деца приемат във филиала на ДГ "Ханс Кристиян Андерсен"

Март 22, 2018 Бургас
С весело детско тържество днес бе открит новият филиал на ДГ "Ханс Кристиян Андерсен" в к-с "Лазур". Негови гости бяха кметът Димитър Николов, заместникът му Йорданка Ананиева, общински съветници, директори и педагози от други детски градини в Бургас, родители.

Синът на Кадафи: Имам силни доказателства срещу Саркози

Март 22, 2018 Светът
Синът на бившия либийски лидер Муамар Кадафи - Сейф ал-Ислам, обяви, че има "силни доказателства" срещу Никола Саркози. "Досега нито аз, нито бившият шеф на либийското разузнаване Абдула Сенуси, който има запис от среща на Саркози с баща ми, не сме давали показания по това дело", каза той пред "Африка нюз".

Държавата откри фрапиращи пропуски при пешеходните пътеки

Март 22, 2018 България
Данните от проверката на пешеходните пъти в цялата страна показват фрапиращи пропуски, обяви на на брифинг главният прокурор Сотир Цацаров. Той припомни, че проверката беше възложена на 27 декември 2017 заради зачестилите инциденти на "зебри" и трябваше да установи дали те съответстват на нормативните изисквания.

Студено до неделя, затопляне от понеделник

Март 22, 2018 България
Днес и през следващите 2-3 дни ще остане студено за края на март. Ще превалява сняг и дъжд. Днес ще бъде облачно. Сняг ще вали в по-голямата част от страната, а дъжд - в крайните южни райони.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!