Треньори на „Нефтохимик” се обучаваха на международен семинар по футболна подготовка

Март 29, 2018 Спорт
Специалистите от академията на Нефтохимик не спират да надграждат уменията и знанията си. Въпреки че са високо квалифицирани, те полагат старания винаги да са в крак с времето и с новите тенденции във футболната подготовка.

Лазаровден в Бургаския музей

Март 29, 2018 Бургас
Лазарки ще огласят с благословии сградите на музейните експозиции в Бургас. Това ще се случи на връх Лазаровден - 31 март 2018 г. (събота). Момичетата в пъстроцветни костюми тази година са от ФФ "Тракийче" към НЧ "Любен Каравелов 1940", гр. Бургас.

На 2 април ще тестват сирените

Март 29, 2018 Бургас
Националната система за ранно оповестяване и предупреждение на населението при бедствия и аварии се тества два пъти годишно в първия работен ден на месец април и на месец октомври, чрез задействане на акустичните сигнали.

ГДБОП предупреждава за спам атака в страната

Март 29, 2018 България
ГДБОП предупреждава за спам атака и призовава потребителите да не предоставят поискани им по електронната поща лични и други данни от подател финансова институция, съобщиха от пресцентъра на МВР.

В Бургас разкриват нови паралелки

Март 29, 2018 Бургас
Броят на паралелките в Бургас няма да бъде редуциран. Запазва се и броят на учениците по норматив във всяка паралелка - 26. Нещо повече, ще бъдат разкрити нови 4 паралелки.

Организират концерти на пет локации в Бургас за Цветница, вижте къде

Март 29, 2018 Бургас
Студът малко по малко си отива и иде време за веселие и празнични събития на открито. Община Бургас, с подкрепата на местните читалища, е подготвила богата програма за малки и големи по случай Цветница, а метеоролозите прогнозират температури над 20 градуса през идващия уикенд.

Анкета

“Спасявайки делото на св.св. Кирил и Методий, България е заслужила признателността и уважението не само на славянските народи, но и на света”. Това са думи на проф. Роже Бернар, но дали самите ние уважаваме достатъчно себе си и делото на Солунските братя?