Медведев остава премиер на Русия, Игор Сечин ще му е вице

Април 30, 2018 Светът
Руският президент е решил ръководния състав на новото руско правителство, което ще встъпи в длъжност след 5 май. За тази дата е насрочена инагурацията на Путин на поредния президентски срок, а досегашния кабинет излиза в оставка.

Две лекции през май в Бургаския музей

Април 30, 2018 Бургас
Образователната програма на РИМ-Бургас „Опознай Бургас и Бургаския край“ продължава с две нови лекции. На 4 май археологът Мирослав Класнаков ще представи „Злато и сребро от Аква калиде, а на 11 май историкът Владимир Анигностов - „130 години от русофилските диверсии в Бургаския край. Бунтът на Набоков“.

Раздават награди за разделно изхвърляне на отпадъци

Април 30, 2018 Бургас
Община Бургас и ОП "Чистота ЕКО" стартират кампания за отчитане и въвеждане на количествата разделно предадени от гражданите отпадъци в мобилните центрове, разположени на територията на града.

Възстановяват Гергьовденско шествие от началото на миналия век

Април 30, 2018 Бургас
В чест на 145 години от рождението на композитора Георги Шагунов, членовете на Сдружение "Общество за духовни изяви" и Сдружението на ловците и риболовците "Лебед" възстановяват Марш на ловците - шествие от началото до средата на миналия век, провеждано в Бургас на Гергьовден по идея на Георги Шагунов.

Пакистанец е новият вътрешен министър на Великобритания

Април 30, 2018 Светът
Син на пакистански шофьор стана вътрешен министър на Великобритания.

Днес изтича срокът на данъчните декларации

Април 30, 2018 България
Срокът за подаване на данъчните декларации и за плащане на дължимия налог изтича днес. До петък в Националната агенция за приходите бяха подадени над 400 000 декларации.

На 1 май започва рехабилитация на входа на Бургас от магистрала „Тракия“

Април 30, 2018 Бургас
На първи май започва рехабилитацията на входа на Бургас от магистрала „Тракия“, съобщи министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков. Отсечката е с дължина близо 8 км и в момента е в тежко състояние.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!