Газ, ток и топла вода поскъпват от юли

Май 14, 2018 България
От юли се очакват по-високи цени на природния газ, парното, топлата вода и токът, произвеждан от топлофикациите по комбиниран начин, ако се запази тенденцията на скок на цените на петрола на международните пазари.

Представят Бургаската библиотека в национална изложба

Май 14, 2018 Бургас
Регионална библиотека „Пейо Яворов” ще бъде представена в националната фото изложба „Националната библиотека и регионалните библиотеки в България“. Тя ще бъде открита на 15-и май в Националната библиотека „Св. св. Кирил и Методий“.

Изложба с 3D макети на потънали кораби посреща гостите на Европейския морски ден

Май 14, 2018 Бургас
Атрактивна изложба на 3D макети на потънали в Черно море кораби ще разгледат гостите по време на домакинството на Бургас на Европейския морски ден, който ще се проведе на 31 май и 01 юни.

Творци от Сърбия и Македония идват за 12-то издание на „Свято слово“

Май 14, 2018 Бургас
Тази седмица в дните от 15 до 18 май в Бургас стартира ХII издание на Майски срещи на славянски творци "Свято слово". Форумът се провеждат ежегодно в морския град и се посвещава на делото на първоучителите - светите братя Кирил и Методий.

Изложба и уоркшоп в залите на БХГ „Петко Задгорски“

Май 14, 2018 Бургас
Изложба и уоркшоп ще бъдат представени в залите на БХГ „Петко Задгорски“ в Нощта на музеите на 19 май. В събитието ще участват автори, които работят с текстилни материали, в случая с отпадъчни или стари текстилни изделия, на които ще бъде вдъхнат „втори живот“.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!