Писатели от Бургас спечелиха престижни награди в Русия

Май 16, 2018 Култура
Наградените с „Византийский ковчег“ Янчо Чолаков и Атанас Петков получиха холуйски лакови миниатюри

Поп звезда, кралица на красотата и гении казват „Сбогом“ на училището

Май 16, 2018 Бургас
Сред най-талантливите абитуриенти са певицата Станислава Василева от Немската и художникът от Търговската гимназия Велин Георгиев, сред фаворитите на випуск '99 е и вице"Мис България 2017" Йовита Георгиева

Митрополит Йоан: Правоприемник на Охридската архиепископия е Българската църква, а не македонската!

Май 16, 2018 България
Правоприемник на Охридската епископия е Българската православна църква. Това каза за Радио „Фокус“ – Варна Негово Високопреосвещенство Варненският и Великопреславски митрополит Йоан по повод решението на Светия Синод от вчера.

Валери Симеонов ще предложи 20% ДДС върху хазарта

Май 16, 2018 България
След като вчера КРИБ, АБРО, БФС, футболните клубове "Левски" и "ЦСКА-София", и "Национална лотария" се обявиха срещу предлаганите законопромени за ограничаване на рекламите и продажбата на лотарийни билети, вицепремиерът Валери Симеонов обяви днес, че "ще ги накаже", като предложи да се въведе 20% ДДС за хазарта.

Прекратиха издирването на Боян Петров

Май 16, 2018 България
Спасителната акция за изчезналия в Хималаите български алпинист Боян Петров е прекратена, съобщиха от екипа му. Тази сутрин за последно хеликоптер излетя от летището в Катманду към връх Шиша Пангма. 

За пръв път излагат средновековната икона от слонова кост от крепостта Русокастро

Май 16, 2018 Бургас
На 19 май от 18:00 ч., в зала „Трезор“ на Археологическия музей (ул. Богориди 21), ще бъде представена една изключително рядка и ценна находка – икона от слонова кост, открита при разкопките на крепостта Русокастро през 2017 г.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!