ЕК предложи забрана на пластмасови продукти за еднократна употреба

Май 28, 2018 Светът
Европейската комисия предложи забрана на пластмасови продукти за еднократна употреба в Евросъюза. Сламките, приборите за хранене и клечките за уши в бъдеще ще трябва да бъдат направени от устойчиви материали.

Бургас пуска своите първи Viber стикери

Май 28, 2018 Бургас
Община Бургас пуска от днес своите първи стикери във Viber - едно от водещите приложения за комуникация по целия свят. Бургазлии и приятели на града ще могат да предават своите чувства и настроения на близките си чрез 12 забавни стикера на морска тематика.

Гранична полиция презентира дейността си

Май 28, 2018 Бургас
В рамките на програмата за отбелязване на Европейския морски ден, Регионална дирекция "Гранична полиция" - Бургас ще посрещне делегати от Федералната полиция на Германия.

На 2 юни сирени в памет на Ботев и загиналите за свободата на България

Май 28, 2018 Бургас
На 2 юни, тази година се пада събота, отново ще бъде почетена с вой на сирени паметта на Христо Ботев и останалите герои, загиналите за свободата на България. Системата ще бъде задействана точно в 12.00 часа и ще е активна в продължение на 2 минути.

Саундтракът от поредицата за Агент 007 ще звучи в Летния театър

Май 28, 2018 Бургас
56 години след появата на харизматичния Агент 007 и в разгара на снимките на 26-тия филм за Джеймс Бонд, Софийската филхармония под диригентската палка на маестро Найден Тодоров ще припомни някои от най-хубавите музикални моменти на класическата поредица в Летния театър.

25 мъдрости от дзен будизма, които ще успокоят душата ви

Май 28, 2018 Любопитни
Дзен будизмът не търси смисъла на живота. Вместо това той ни помага да преодолеем трудностите по пътя си. Учи ни на търпеливост, кара ни да живеем в настоящето и да се концентрираме върху случващото се в момента.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!