Бургаски деца: Искаме всички хора да са щастливи

Юни 1, 2018 Интервю
Днес с нас споделиха мечтите си Калоян, Анджелина, Ростислав, Мила, Габриела, Симона, Петър и Мария.

6 въпроса, които трябва да спреш да си задаваш

Юни 1, 2018 Любопитни
Ако продължавате да си задавате погрешните въпроси, никога няма да получите отговора, който искате, пише Марк Черноф на страниците на добре познатия ни блог marcandangel.com. Време е да спрете да се питате.

Билетчето става 1,50 лв

Юни 1, 2018 Бургас
В момента тече тестовия период за въвеждане в експлоатация на валидаторите в 7-те нови автобуса Соларис Метростайл. В началото на месеца предстои тестове да започнат в тролейбусите, както и в микробусите, обслужващи линия № 9.

Показват Христо Ботев и Любен Каравелов в спектакъл

Юни 1, 2018 Бургас
Днес, в навечерието на 142 - та годишнина от гибелта на поета-революционер Христо Ботев, от 20:00 часа пред неговия паметник в Приморски парк ще бъде представен спектакълът "Жив си ти!" по текст на Цветан Стоянов.

Христо Ботев и Любен Каравелов „оживяват“ в навечерието на 2 юни

Юни 1, 2018 Бургас
Днес, 1 юни, в навечерието на 142 - та годишнина от гибелта на поета-революционер Христо Ботев, от 20:00 часа пред неговия паметник в Приморски парк ще бъде представен спектакълът "Жив си ти!" по текст на Цветан Стоянов.

Подводната археология разкрива тайните на Черно море

Юни 1, 2018 Бургас
"Тайните на Черно море" е изложба, която отваря врата директно към дълбините на подводния свят и показва неговото непознато лице. Експозицията беше открита в казиното със специална церемония и празничен концерт, изнесен от оркестъра на Държавна опера - Бургас.

С 5 млрд. лв. намаляха парите в касите след проверките на НАП

Юни 1, 2018 България
Близо 5 млрд. лв. вече не са налични в касите на фирмите след контролната кампания на НАП спрямо компании, които бяха посочили във финансовите си отчети значителни суми в брой.

Започва европейската консултация с гражданите за чисти океани

Юни 1, 2018 Бургас
По случай Европейските дни на морето, които се провеждат от 31 май до 1 юни 2018 г. в Бургас, Surfrider Foundation Europe започва активна дискусия сред гражданите под мотото "Глас за океана", чрез платформата http://en.vfto.surfrider.eu/.

В понеделник започва изграждането на пешеходния надлез при Атия

Юни 1, 2018 Бургас
В понеделник започва изграждането на пешеходния надлез на път II-99 Бургас – Созопол, при с. Атия. Председателят на Управителния съвет на Агенция „Пътна инфраструктура“ инж. Дончо Атанасов получи днес от кмета на община Созопол Панайот Рейзи разрешението за строеж на съоръжението.

Посланията на един от най-обичаните детски празници - 1 юни

Юни 1, 2018 България
Денят на детето е един от най-старите международни празници. Още през 1924 г. Обществото на народите (ОН) приема за първи път, така наречената Женевска декларация за правата на детето.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!