Бургазлийка иска да е крава, защото системата ни убива

Юни 13, 2018 Бургас
Млекодайната Пенка оцеля, а кой ще спаси децата с увреждания? Нека официално да ме обявят за евтаназия, за да може колкото се може повече европейски институции да се заинтересуват от нас, каза Грета Аспарухова

Жена съди НАСА. Не можело да притежава лунен пясък

Юни 13, 2018 Светът
Какво ще направите, ако някак се сдобиете с пясък от Луната? Вероятно нищо, защото НАСА ще ви намери и ще ви го вземе.

Затварят пазари заради заболяване по животните

Юни 13, 2018 Бургас
Областната епизоотична комисия разпореди мерки за недопускане разпространяване на заболяването нодуларен дерматит на територията на област Бургас. Заседанието се проведе в Областна администрация Бургас.

На Острова ще звучат незабравимите хитове на Рей Чарлз

Юни 13, 2018 Бургас
На 1 юли, неделя остров Света Анастасия предлага на меломаните възможността да чуят незабравимите хитове на Рей Чарлз, изпълнени от Крейг Бейли и Петър Салчев.

Ограничава се движението на камионите по пътя Бургас - Созопол

Юни 13, 2018 Бургас
Временно се ограничава движението на тежкотоварните превозни средства над 12 т по надлеза за Черноморец, който е над второкласния път II-99 Бургас – Созопол. Тази сутрин при преминаване под надлеза товарен автомобил, превозващ багер, се удря в носещата конструкция на съоръжението.

5 неща, които той прави, когато е влюбен

Юни 13, 2018 Любопитни
Често се казва, че мъжете не са толкова чувствителни като жените и по-рядко показват емоции. Дори да е така, има някои неща, които ги издават, когато са истински влюбени.

Окръжният прокурор на Бургас: Непоколебимо ще отстояваме независимостта на магистратите

Юни 13, 2018 Бургас
Убийство и опит за убийство в Слънчев бряг белязаха първите дни от мандата на Георги Чинев, новия окръжен прокурор на Бургас. На 2 юни охранителят Михаил Станчев (37 г.) застреля собственика на казина Коста Николов (51) и рани тежко крупието Симона Тодорова (21) – дъщеря на полицейски шеф от Дряново. Кръвопролитието станало в любовен триъгълник.

Затварят за движение част от бул. Демокрация

Юни 13, 2018 Бургас
Строителни дейности налагат кръстовището на бул. Демокрация с ул. Богориди да бъде затворено за движението на моторни превозни средства от 13-ти до 30-ти юни. По отсечката в този период ще преминава само колите на обществения транспорт.

Осем признака, че може би сте се преродили в този живот

Юни 13, 2018 Любопитни
Нашите души не издъхват заедно със смъртта на тялото. Когато ни застигне физическа смърт, те преминават от настоящия живот в следващия. Според различни религии нашите души са способни да преживеят прераждане, което се осъществява, щом се завърнат в света на смъртните.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!