Тони и Васил Найденов пяха за Цвети от Бургас, детето се нуждае от 93 118 евро

Юни 20, 2018 Бургас
Детето, което на 28 юни ще навърши 6 години, има тумор в надбъбречната жлеза, но лекарите дават надежда, че ще победи страшната болест

Лайънс клуб „Виа Понтика“ помага за операцията на Цвети

Юни 20, 2018 Бургас
Лайънс клуб „Виа Понтика“-Бургас отпразнува своя седми рожден ден в събота. „Лъвовете“ и „лъвиците“ от организацията с благотворителна цел, чието мото е „Ние служим“, се събраха на бургаския бряг, на благотворителна вечер, на която бяха събрани средства за две деца.

С мистични долмени, змейски кладенец и крепости привличаме туристи в Странджа

Юни 20, 2018 Любопитни
Сайт с интерактивната карта и джобни наръчници ще улеснява хората, дръзнали да тръгнат по дирите на древните траки

Музеят с признание за опазването на нематериалното културно наследство

Юни 20, 2018 Бургас
Регионален исторически музей Бургас бе отличен с Грамота за принос в опазването и популяризирането на нематериалното културно наследство. Това се случи на официална церемония в Министерството на културата.

Как да се предпазим от слънчевите изгаряния

Юни 20, 2018 Любопитни
Плаж, море и много слънце – кой от нас не мечтае за подобна почивка. Но няма как да пренебрегнем факта, че летните емоции често са свързани и с неприятни слънчеви изгаряния.

Канада легализира изцяло употребата на марихуана

Юни 20, 2018 Светът
В Канада легализираха изцяло употребата на марихуана. Предложението беше подкрепено с 52 гласа срещу 29 против в Сената.

БСП внася вот на недоверие към правителството

Юни 20, 2018 България
БСП внася втори вот на недоверие към правителството. Левицата иска кабинетът да подаде оставка заради несправяне в сектор "Сигурност". Според ГЕРБ вотът на БСП няма да мине, а управляващата коалиция остава стабилна.

САЩ изелезе от Съвета за човешките права към ООН

Юни 20, 2018 Светът
САЩ обявяват изтеглянето си от Съвета за човешките права към ООН, съобщи постоянният представител на Вашингтон при световната организация Ники Хейли, цитирана от световните агенции и БТА.

Колко вода е полезно да пием?

Юни 20, 2018 Здраве
Знаем, че пиенето на вода е важно, но не всички знаем колко вода трябва да пием – един литър, литър и половина, или два?

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!