Фиш със залепване - какви са проблемите и как да се защитим?

Юни 22, 2018 България
Българският законодател, в стремежа си да облекчи събираемостта на глобите, да облекчи администрацията и да разтовари съда, заедно с въведената необжалваемост на глобите до 50 лв, е създал едно странно правно творение наречено Фиш за неправилно паркирано моторно превозно средство, издаден в отсъствие на нарушителя.

Пожарната със съвети заради влошаване на времето

Юни 22, 2018 България
Главна дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението" пусна указания до областните управители, кметовете на общини за предприемане на допълнителни превантивни мерки, за недопускане наводнения и застрашаване живота и здравето на хората.

Защо изграждането на Кримския мост толкова разгневи американците?

Юни 22, 2018 Любопитни
Коментатор на телевизионния канал RT Александър Гурнов коментира неотдавнашното заявление на официалния представител на американския Държавен департамент Хизер Науърт. По нейни думи във Вашингтон осъждат строежа на Кримския мост.

Еньовден в Бургаския музей

Юни 22, 2018 Бургас
Регионален исторически музей Бургас кани всеки, който вярва в магията на слънцето и омайните билки, да дойде в двора на Етнографската експозиция на ул. Славянска 69 на Еньовден- 24 юни, неделя в 11:00 ч.

Кметът Димитър Николов разпореди проверка дали плажовете в Бургас са достъпни за хора с увреждания

Юни 22, 2018 Бургас
По заповед на кмета Димитър Николов бе извършена проверка дали плажовете в Бургас са достъпни за хора с увреждания. Нейната цел е да се гарантира правото на достъп до морето на всеки един гражданин.

Жълт код за пет области, предупреждават за валежи и гръмотевични бури

Юни 22, 2018 България
Днес в сутрешните часове ще има разкъсана облачност, на места намаляваща до незначителна. Около обяд, под влиянието на добре изразен студен атмосферен фронт, отначало в северозападната част от страната, а привечер и в Източна България ще се развива мощна купесто-дъждовна облачност.

Василий Димов: Да възприемаш живота чрез изкуството на словото е дар Божий

Юни 22, 2018 Интервю
Литература се създава не от темата, а от стила на изобразяването на тази тема, казва писателят в интервю за в. „Компас“

Сдружение „Солени ветрове“ представят в Къркларели стратегия за културен туризъм

Юни 22, 2018 Бургас
Сдружение „Солени ветрове“ и Университет Къркларели ще представят в Турция обща стратегия за развитие на културния туризъм в Странджа и Сакар и тематични туристически маршрути по проект CB005.1.22.166 "Развитие на общи дестинации за културен туризъм в района на Странджа (Йълдъз)/ Сакар на базата на археологически и исторически обекти".

Закриваща пресконференция на проект за развитие на културния туризъм в Странджа и Сакар

Юни 22, 2018 Бургас
В Бургас се проведе закриваща пресконференция по проект CB005.1.22.166 "Развитие на общи дестинации за културен туризъм в района на Странджа (Йълдъз)/Сакар на базата на археологически и исторически обекти" за развитие на устойчив туризъм.

Представиха обща стратегия за развитие на културния туризъм в Странджа и Сакар

Юни 22, 2018 Бургас
В Бургас бе представена обща стратегия за развитие на културния туризъм в Странджа и Сакар и тематични туристически маршрути по проект CB005.1.22.166 "Развитие на общи дестинации за културен туризъм в района на Странджа (Йълдъз)/ Сакар на базата на археологически и исторически обекти".

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!