Путин и Тръмп се срещнат в Хелзинки на 16 юли

Юни 28, 2018 Светът
Президентите на САЩ и на Русия - Доналд Тръмп и Владимир Путин, ще се срещнат на 16 юли в столицата на Финландия Хелзинки, предадоха световните агенции, цитирайки Белия дом и Кремъл.

Деца спасиха костенурка от защитен вид

Юни 28, 2018 Бургас
Децата от група "Таралежче" в детска градина "Звездица" в жк. Зорница днес намериха и спасиха малка сухоземна костенурка в двора на детската градина. От детското заведение сигнализираха в Регионалната инспекция по околната среда и водите.

Общината пуска от утре атракционния автобус

Юни 28, 2018 Бургас
Атракционният автобус ще заработи за гостите и гражданите на Бургас от 29 юни, петък и ще осигури връзка между Магазия 1, Морската градина, Фестивала на пясъчните фигури и Авиомузей Бургас.

Предстоят две редки астрономически събития едновременно

Юни 28, 2018 Любопитни
Затъмнението на нашия спътник започва на 27 юли вечерта и продължава до ранните сутрешни часове на 28 юли. Продължителността на лунното затъмнение ще бъде най-голямата за сто годишен период, а хубавото е, че по същото време планетата Марс се намира на минимално разстояние от Земята.

Ивелина Димитрова е член на СЕМ от президентската квота

Юни 28, 2018 България
Президентът Румен Радев издаде указ с който назначи за член на Съвета за електронни медии (СЕМ) Ивелина Димитрова, като така попълни своята квота. Предстои парламентът да гласува номинацията на Димитрова.

Меркел: Съдбата на Европа е заложена на карта

Юни 28, 2018 Светът
Канцлерът Ангела Меркел заяви днес пред германския парламент, че съдбата на Европа е заложена на карта заради миграционния въпрос, съобщиха световните агенции. В речта си пред парламента тя призова за мултилатерализъм, вместо за едностранни действия от страна на отделните страни членки на ЕС.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!