От СРС-тата срещу Иванчева излязоха инициали на политици и заплахи

Юни 5, 2018 България
Инициали, съвпадащи с имена на политици, се обсъждат от участниците в специалните разузнавателни средства (СРС) по делото срещу кмета на столичния района "Младост" Десислава Иванчева. Части от записите бяха изнесени днес в съда от Иванчева и заместничката й Биляна Петрова.

Всяка твоя мисъл преподрежда вселената

Юни 5, 2018 Любопитни
Всяко нещо във Вселената има уникална вибрация. Възможно ли е това? Според квантовата физика и професор Волфганг Паули отговорът е: абсолютно! Волфганг Паули печели Нобелова награда за своята роля в откриването на нов физичен закон, познат днес като Принцип на забраната на Паули.

Откриха у нас град на 8000 г. преди новата ера, по-древен от Мачу Пикчу!

Юни 5, 2018 Любопитни
Храмът на свещената змия бе наречено скалното светилище, което бе открито в началото на юни т.г. на около 4 км от село Сърница, община Минерални бани, Хасковско. Светилището датира от реди 8 хиляди години преди новата ера и е по-старо от древния град на инките в Перу – Мачу Пикчу.

Валери Симеонов изнесе скандални данни за министъра на туризма

Юни 5, 2018 България
Скандални данни изнесе вицепремиерът Валери Симеонов за дейността на министъра на туризма Николина Ангелкова. След като днес тя обяви, че петте заведения на „Какао бийч“ на „Слънчев бряг“ няма да бъдат събаряни, днес вицепремиерът съобщи, че тя тайно се опитвала да продаде 20 дка плаж.

Румен Радев: За корупция у нас се говори много, но се прави малко

Юни 5, 2018 България
За корупция в България се говори много, но се прави малко. Това каза президентът Румен Радев. Държавният глава откри международна конференция на тема „Европейски практики и възможности за противодействие на корупцията“.

СЕМ прекрати правомощията на Мария Стоянова

Юни 5, 2018 България
С 5 гласа "за" членовете на Съвета за електронни медии (СЕМ) единодушно прекратиха правомощията на Мария Стоянова като член на Съвета, съобщи БНР. Тя е подала заявление да бъде освободена заради изтичането на мандата й на 1-ви юни.

Петър Дънов: За всеки човек е определено кой да го обича…

Юни 5, 2018 Любопитни
Представяме ви избрани мисли на Учителя за любовта между хората: Този, когото обичаш, трябва да бъде тъй свещен, както твоят образ и да не внасяш абсолютно никакво петно върху него.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!