Защо са смъртни седемте смъртни гряха?

Юни 8, 2018 Любопитни
Оказва се, че в седемте смъртни гряха има твърде малко религиозен смисъл. Това са качества, които ако притежаваме и проявяваме на воля, което някои хора разбират като любов към себе си, ще отблъснем хората, които обичаме.

Пристрастяване към любовта

Юни 8, 2018 Здраве
Хората, които са пристрастени към любовта, имат неудовлетворени емоционални нужди, които се опитват да задоволят с романтика или връзки. Хората, пристрастени към любовта, имат тенденция да създават връзки с хора, които избягват любовта по този начин създават усещане, че контролират връзката.

300 камери за сезона в Слънчев бряг

Юни 8, 2018 Бургас
Работим, за да гарантираме максимално безопасното протичане на летния туристически сезон, който сега е в началото си, каза министърът на туризма Николина Ангелкова след среща с министъра на вътрешните работи Валентин Радев и представители на областните контролни институции и местната власт в Бургас.

Галъп: Повечето българи не планират да почиват през лятото

Юни 8, 2018 България
Повечето българи твърдят, че не планират да почиват това лято, 44% пък казват, че планират. Останалите още не знаят. Това показват данни от новото изследване на Галъп интернешънъл.

"Война" на шестима срещу един в Квебек

Юни 8, 2018 Светът
Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че отива на срещата на върха на Г-7 в Канада, "за да се бори за страната ни по търговията", цитират го световните агенции. "Имаме най-лошите търговски сделки, сключвани някога", допълни той в Туитър днес.

Записват за безплатната Лятна IT академия до 13 юни

Юни 8, 2018 Бургас
На 9 юли 2018 г., понеделник започва третото издание на Лятната IT академия за ученици и студенти. И тази година кандидатите ще се явят на предварителен тест, след който ще бъдат сформирани 6 групи ученици и 2 групи студенти.

Борче Панов: Поезията дава криле, без които полетът на духа е невъзможен

Юни 8, 2018 Интервю
Борче Панов е македонски поет и есеист. Роден е през 1961 година в град Радовиш. Завършва Филологическия факултет в Скопския университет. Член на дружеството на писателите на Македония.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!