Алтайски шаман зловещо: Апокалипсисът е близо, Земята ври и кипи

Юли 17, 2018 Любопитни
Писател и изследовател на шаманската култура в руския Алтайски край предрича скорошния край на света. Андрей Коробейщиков твърди, че природните катаклизми буквално „разкъсват Земята“.

Изгониха Мая Манолова от тристранката

Юли 17, 2018 България
Членовете на Националния съвет за тристранно сътрудничество не допуснаха омбудсмана Мая Манолова да присъства на заседанието им. Бизнесът бе съгласен, ако някой признае Манолова за член на своята делегация. Синдикатите обаче бяха категорично против.

Ограничават камионите по ул. "Крайезерна"

Юли 17, 2018 Бургас
Допълнителни мерки ще осигуряват безопасния трафик и предотвратяването на задръствания от тежкотоварни камиони по ул. "Крайезерна" по време на активния летен сезон.

По родните места на тракийци в Мала Азия

Юли 17, 2018 Бургас
Пътешествие до Мала Азия организираха бургаските тракийци от дружеството "Екзарх Антим I". Крайната му цел бяха група турски села - Урумче, Чаталтепе и Коджабунар, от които навремето са били принудени да бягат цели родове българи.

Санират бившата Трета поликлиника

Юли 17, 2018 Бургас
Проектът на Община Бургас за въвеждане на мерки за енергийна ефективност в сградата на ДКЦ II - бившата Трета поликлиника - получи официално одобрение. Очаква се да бъде осигурено необходимото финансиране, за да стартират строително-монтажните дейности.

Длъжници се разделиха с оборота си от заведения по морето

Юли 17, 2018 Бургас
Екипи от данъчни и публични изпълнители от териториалната структура на НАП извършиха изненадващи проверки на търговски обекти по Южното Черноморие, които се стопанисват от фирми неплащащи просрочените си задължения към приходното ведомство.

Хъски спаси 7 котенца, изоставени в кашон

Юли 17, 2018 Любопитни
Хъски се превърна в куче-герой, след като не се отдели и спаси седем новородени котенца, изоставени в кашон.

Монтират енергоспестяващо улично осветление в целия к-с "Изгрев"

Юли 17, 2018 Бургас
Монтират ново енергоспестяващо улично осветление в целия к-с "Изгрев". Изпълнението на проекта започна от бул. "Димитър Димов". Скоро ще се навлезе в дълбочина между жилищните блокове. На мястото на старите се поставят общо 765 енергоспестяващи осветителни тела.

Промени в изпитите и ваканциите на учениците

Юли 17, 2018 България
Догодина изпитите след VII клас ще са в средата на юни и няма да съвпадат с датите на матурите след 12-ти клас. Самата кампания по кандидатстването пък се очаква да продължи до началото на август. Така предвижда графикът на просветното министерство за учебното време.

Цената на петрола се срина с 10% за два дни

Юли 17, 2018 Светът
Световният пазар на петрол реагира бурно на съобщенията за намеренията на Министерството на енергетиката на САЩ да интервенира с количества от стратегическия резерв на страната.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!