Откриха Международното математическо състезание

Юли 2, 2018 Бургас
Успех на всички състезатели и отбори. Пожелавам ви повече приятелства, създаване на много нови контакти и да покажете най-доброто в математическата наука, заяви кметът Димитър Николов преди да открие престижното Международно математическо състезание днес.

Класираха най-щастливите и най-потискащите моменти от работния ден

Юли 2, 2018 Любопитни
Хората са най-щастливи около 15.30, когато предусещат приближаващия край на работния ден, сочат резултатите от проучване, направено във Великобритания сред 2000 служители.

Гражданска отговорност твърдо над 220 лева

Юли 2, 2018 България
Цените на задължителната застраховка "Гражданска отговорност" твърдо са над 220 лева, показва справка в пет от най-големите играчи на застрахователния пазар. Има различни правила и отстъпки, но цената пада с незначителни суми, коментират собственици на автомобили.

Единадесетият Ретропарад ще бъде под знака на Хот Род

Юли 2, 2018 Бургас
Над 100 модела ще бъдат представени по време на единадесетото издание на Ретропарада за класически автомобили, който се открива на 7 юли от 10:00 часа пред Пантеона. Тази година бургазлии ще видят коли от типа Хот Род, които се възприемат като ново поколение тунинговани возила.

Стотици инспектори на НАП започват проверки по Черноморието

Юли 2, 2018 Бургас
Стотици данъчни инспектори, съвместно с други държавни органи, започват лятната контролна кампания по Черноморието. Над 25 000 проверки предстоят от утре до края на туристическия сезон, с основен акцент отчитането на обороти и издаване на касови бележки.

СОФИБОР вече е в историята, банките уверяват, че няма да вдигат лихвите

Юли 2, 2018 България
СОФИБОР е български индекс, който се формираше на базата на реални сделки между банките. Целта му бе да покаже какво плащат кредитните институции, за да си осигурят самите те ликвидност или средства.

Отиде си най-забавният разказвач по история

Юли 2, 2018 България
На 1 юли вечерта си отиде от този свят на 72- годишна възраст проф. Божидар Димитров. Той бе един от най-забавните полемици по история, чието присъствие внасяше колорит сред българската интелигенция.

Увеличените от 1 юли пенсии ще се изплащат от 9 юли

Юли 2, 2018 България
Националният осигурителен институт информира, че изплащането на пенсиите за месец юли ще започне от 9 юли, понеделник и ще приключи на 20 юли. Изплащането на пенсиите чрез пощенските станции ще бъде извършено съобразно изготвен график, който ще бъде предварително обявен във всяка пощенска станция.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!