Eксперт: Следващата война в Близкия Изток ще е за вода

Юли 30, 2018 Светът
Следващата война в Близкия Изток вероятно ще се води за намаляващите водни ресурси. Турция, Ирак и Сирия зависят изключително от водата в две големи реки- Тигър и Ефрат и за тях може да избухне регионален военен конфликт.

Инерком обжалва решението на КЗК за сделката за ЧЕЗ

Юли 30, 2018 България
„Инерком България“ обжалва решението на Комисията за защита на конкуренцията за спиране на сделката с българските активи на ЧЕЗ пред Върховния административен съд.

Еврокомисията позволи на Петр Келнер да придобие "Теленор България"

Юли 30, 2018 България
Европейската комисия е дала одобрението си за придобиването на бизнеса на скандинавската група "Теленор" в България, Унгария, Черна гора и Сърбия от страна на холандската компания PPF Group, контролирана от чешкия милиардер Петр Келнер.

Божидар Димитров ще бъде разпръснат над Созополския залив

Юли 30, 2018 България
Археологическият музей в Созопол и улицата в Стария град, свързваща „Аполония“ и „Кирил и Методий“ вече ще носят името на починалия скоро директор на Националния исторически музей Божидар Димитров.

Променят външното оценяване на седмокласниците

Юли 30, 2018 България
Министерството на образованието и науката /МОН/ оповести новостите при Националното външно оценяване /НВО/ за 7-и клас през учебната година 2018/2019.

Борисов: Възможно най-скоро Царските конюшни да получат статут на културна ценност

Юли 30, 2018 България
Да се направи необходимото, така че възможно най-скоро сградата на "Царските конюшни" да получи статут на културна ценност, разпореди министър-председателят Бойко Борисов по време на съвещание в Министерския съвет, съобщиха от правителствената пресслужба.

Колко дни продължава идеалната отпуска

Юли 30, 2018 Любопитни
Финландски специалисти изчислиха, че идеалната отпуска, за да може човек да се избави от стреса в офиса, е между 8 и 11 дни, пише в. "Метро".

Петков обеща тройно увеличение на добавките за инвалидност под 75%

Юли 30, 2018 България
Социалният министър Бисер Петков обеща тройно увеличение на интеграционната добавка за хората с 3-та група инвалидност. В тази група попадат най-много хора с увреждания, заяви той тази сутрин пред Нова телевизия.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!