Телефонът ви слуша и това не е параноя

Август 13, 2018 Любопитни
Случвало ли ви се е да срещнете съсед в асансьора и да говорите за бъдеща почивка или полет до някоя страна, а след това Фейсбук да ви покаже реклами именно на туристически агенции и авиолинии?

Европейската комисия отказа да коментира сблъсъците в Румъния

Август 13, 2018 Светът
Днес от органа на изпълнителната власт на Европейския съюз заявиха, че сцените на насилие от нощта на петък срещу събота са вътрешнополитически проблем на северната ни съседка.

Антимафиоти спряха сайтове за продажба на фалшиви стоки

Август 13, 2018 България
Служители на специализирания отдел Киберпрестъпност при ГДБОП и полицаи от Бургас са преустановили функционирането на интернет сайтовете. Чрез тях е извършвана незаконна търговска дейност на стоки, които са обект на изключително право на защитени търговски марки.

Ситуацията с теча на мазут от потънал кораб е овладяна

Август 13, 2018 България
Ситуацията с изпускане на гориво в района на Созопол е овладяна, няма опасност нито за екологията, нито за туристите. Това заявиха министрите на транспорта, информационните технологии и съобщенията Ивайло Московски и на околната среда и водите Нено Димов.

Възможни са злоупотреби заради срива на Търговския регистър

Август 13, 2018 България
Сривът на Търговския регистър е огромен проблем. Това коментира за Дарик председателят на Асоциацията на индустриалния капитал в България (АИКБ) Васил Велев.

Терените на бившия ГУМ стават градски площад

Август 13, 2018 Бургас
Община Бургас ще се опита да сложи край на дългогодишния съдебен лабиринт с терените на площад "Тройката" - бившият ГУМ, като отреди цялото пространство за градски площад.

Два хотела на един собственик по морето с рекорд за нарушения

Август 13, 2018 Бургас
Само за няколко часа екипите на „Фискален контрол“, които извършват проверки по Южното Черноморие, установиха редица нарушения на данъчното и осигурително законодателство при два хотела, които са собственост на един и същи човек.

Жива изложба на папагали от три континента отвори врати

Август 13, 2018 Бургас
Една от най-големите изложби на екзотични птици в Източна Европа гостува за втори път в Бургас - експоцентър "Флора". Тя вече е официално отворена за посещения, така че от понеделник, 13 август, всеки, който желае да я разгледа, е добре дошъл.

Каспийските държави се договориха за неразполагане на чужди военни бази

Август 13, 2018 Светът
Лидерите на петте държави с излаз на Касписко море – Русия, Азербайджан, Иран, Казахстан и Туркменистан – подписаха знаково споразумение за правния статут на морския басейн в казахстанския град Актау.

Забраняват на МВР да иска ЕГН и имена на роднини

Август 13, 2018 България
Забрана МВР да събира незаконно и ненужно лични данни при издаването на документи за самоличност предвижда модел за трансформация на административното обслужване, който предлага вицепремиерът Томислав Дончев.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!