ФБР предупреждава за възможна хакерска атака над банкомати в световен мащаб

Август 16, 2018 Светът
ФБР предупреждава за възможна хакерска атака над банкомати в световен мащаб. По информация на бюрото е възможно атаката да бъде задействана в следващите няколко дни и вероятно ще бъде насочена към малки и средни банкови институции, за които се предполага, че имат по-слаба киберзащита.

Нов предмет влиза в учебните програми

Август 16, 2018 България
Новите учебни програми за учениците в XI и XII клас по български език и по литература, математика, гражданско образование, чужд език, физическо възпитание са утвърдени, съобщиха от пресцентъра на МОН.

КАТ дава гратисен период на застрахованите във фалиралата "Олимпик"

Август 16, 2018 България
КАТ дава гратисен период на шофьорите, сключили „Гражданска отговорност“ с фалиралия застраховател „Олимпик“. Органите на реда обаче не са решили докога ще продължи той.

Борисов сменя шефката на Търговския регистър

Август 16, 2018 България
Не съм доволен от шефката на Търговския регистър. Нека да преодолеем кризата, да си довършат работата, да изчакаме още 4-5 дни и там ще направим промени. Това заяви министър-председателят Бойко Борисов в Шумен.

Събориха 35 незаконни постройки в квартал "Горно Езерово"

Август 16, 2018 Бургас
35 незаконни постройки бяха съборени днес в бургаския квартал "Горно Езерово". В акцията се включиха специализирани екипи на полицията, жандармерията, общинската дирекция УКОРС.

Започва четвъртото издание на Международното състезание по скейтбординг Burgas Skate Open

Август 16, 2018 Бургас
Само един ден ни дели от старта на Международното състезание по скейтбординг Burgas Skate Open'2018. И тази година нивото е високо.

Монтират пешеходни пасарелки и декоративно осветление в археологически комплекс „Акве калид

Август 16, 2018 Бургас
Приключва пореден етап от реставрацията и консервацията на старините в археологическия комплекс "Акве калиде" край Бургас.

Областният управител на Бургас: Напълно спрян е течът на мазут край Созопол

Август 16, 2018 Бургас
Напълно спрян е течът на мазут, ще са необходими около два месеца за цялостното му изпомпване от потъналия кораб. Това съобщи пред „Фокус“ областният управител на Бургас Вълчо Чолаков за разлива на мазут о потъналия кораб „Мопанг“ край Созопол.

Мостовете у нас са опасни

Август 16, 2018 България
Инженери коментираха срутването на моста в Генуа и предупреждават за опасност у нас. Експертите Веселин Димитров и Ясен Ишев са на мнение, че след трагедията в Генуа е резонно решението на премиера Бойко Борисов за проверка на всички мостове в страната.

Вижте как да оцелеете в работата и да бъдете щастливи извън нея

Август 16, 2018 Любопитни
Работата почти винаги е съпроводена от стрес, но ако следвате някои прости правила, може значително да намалите натоварването.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!