Парламентът ще заседава извънредно заради "Олимпик"

Август 20, 2018 България
Председателят на парламента Цвета Караянчева свиква извънредно заседание на Народното събрание на 21 август, вторник. То е насрочено за 13.00 часа, съобщиха от пресцентъра на парламента.

Патриоти под пагон с голям жест на тракийския събор

Август 20, 2018 Бургас
Има една "тайнствена" организация от 15 години, за която се говори и пише, какво ли не. Под сурдинка им викат "рамбовци" в уважителен тон разбира се. Това е Съюзът на българските командоси. Всъщност в СБК няма нищо тайнствено.

Адвокатите ще са длъжни да се обучават най-малко 8 часа годишно

Август 20, 2018 България
За поддържане и повишаване на квалификацията си адвокатите ще са длъжни всяка година да участват в обучение за не по-малко от 8 учебни часа в избрана от тях форма и тематика.

Детска градина в Бургас извади креватчетата на децата в двора

Август 20, 2018 Бургас
Детска градина "Детелина" в бургаския к-с "Славейков" прилага иновативен подход при отглеждането на своите възпитаници.

Вижте кой е новият шеф на Агенцията по вписванията

Август 20, 2018 България
Със заповед на министъра на правосъдието Цецка Цачева, считано от днес на поста изпълнителен директор на Агенцията по вписванията е назначена Габриела Козарева.

Цацаров прати прокурори и ДАНС в КФН

Август 20, 2018 България
Главният прокурор Сотир Цацаров разпореди извършването на проверка по повод прекратяването на дейността на клона на ЗК "Олимпик" у нас. Предмет на проверката са начина на осъществяване на държавния застрахователен надзор от страна на Комисията.

Проф. Иво Христов: Зад Тръмп стоят мощни сили, води се жестока битка със старите елити

Август 20, 2018 Интервю
Ние пак чакаме новият господар да благоволи да ни поеме в куфара и местните български елити отново да се залепят за силните на деня. Боя се, че историята ще бъде по-тежка, отколкото си я представяме.

Днес започва Международния фолклорен фестивал

Август 20, 2018 Бургас
Бургас отново става сцена на народни танци и музика от цял свят. Днес, 20 август, състави от 11 държави ще дадат началото на 46-то издание на Международния фолклорен фестивал.

Арестуваха високопоставени представители на руския космически сектор

Август 20, 2018 Светът
Трима високопоставени представители на руското ракетно-космическо предприятие "Енергия" бяха арестувани за корупция, предава БТА, позовавайки се на агенция Франс прес.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!