2-годишно дете почина от прегряване в затворен автомобил

Август 27, 2018 България
Дете на 2 години и половина е починало, след като е престояло няколко часа по обед в затворен автомобил в двора на родителите си в сливенското село Жельо войвода. Инцидентът е станал вчера. По случая вече се води разследване.

Започват проверки на пунктовете за зареждане на газови бутилки

Август 27, 2018 България
Във връзка със зачестилите инциденти с газови бутилки през последните месеци Държавната агенция за метрологичен и технически надзор (ДАМТН) стартира масирани проверки на пълначните станции и пунктове за зареждане в цялата страна, съобщиха от пресцентъра на агенцията.

Общината посреща първия учебен ден с обновени училища и детски градини

Август 27, 2018 Бургас
Община Бургас продължава да обновява образователната инфраструктура и да осигурява все по-добри условия за обучение и възпитание на децата.

Търговският регистър възстанови напълно функциите си

Август 27, 2018 България
Работата на Търговския регистър и регистър на юридическите лица с нестопанска цел е възстановена напълно от днес, похвали се от там.

Европа забранява халогенните лампи

Август 27, 2018 Светът
В Европейския съюз се забраняват халогенните лампи от 1 септември. Те постепенно ще се премахнат от пазара в рамките на политиката за икономия на електрическа енергия.

Рановски: Ще внесем в парламента задължително колани за всички автобуси

Август 27, 2018 България
През септември ще внесем в парламента промени в закона, които да регламентират задължението седалките на всички автобуси да бъдат оборудвани с колани, каза по Нова телевизия новият директор на ИА "Автомобилна администрация" Бойко Рановски.

Ден на национален траур, скърбим за жертвите край Своге

Август 27, 2018 България
Днес е ден на национален траур в памет на жертвите от тежката катастрофа край Своге. Националните флагове на всички държавни институции ще бъдат свалени наполовина. Загиналите са поне 16, а 21 са ранените.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!