7000 деца в България получават германски детски надбавки

Август 9, 2018 България
Откакто влезе в сила свободата на придвижване за източноевропейците, рязко се повиши и броят на децата в чужбина, които получават германски детски надбавки.

Община Бургас и хората с увреждания с общи действия за подобряване на достъпността

Август 9, 2018 Бургас
Община Бургас ще работи съвместно с хората с увреждания за осигуряването на достъпна среда на обществените места и сгради.

Вдигната е забраната за продажба на птици по пазарите

Август 9, 2018 България
Със заповед на изпълнителния директор на Българската агенция по безопасност на храните д-р Дамян Илиев от 8 август се вдига забраната за организиране и провеждане на пазари и изложения за птици на територията на страната, съобщиха от пресцентъра на агенцията.

НИМХ попаднаха в Параграф 22

Август 9, 2018 България
Националният институт по метеорология и хидрология (НИМХ) очаква извънреден транш от 150 000 лева, за да продължи работата си.

Община Бургас отменя плувния маратон заради лошо време и сигурността на участниците

Август 9, 2018 Бургас
Насроченият за 10 август, петък, плувен маратон от остров Света Анастасия до Моста се отменя. Причината за това е влошаването на атмосферните условия.

Борисов контрира Заев: Всеки да си мери приказките

Август 9, 2018 България
Сам всеки да си мери приказките и то е за негова сметка. Когато е казал такова нещо, ако го е казал непремислено, пак е за негова сметка, защото, когато дойде до ЕС и ние също трябва да дадем нашето съгласие ще напомним за тези неща.

Туристи сигнализират за мазут на плажа в Созопол и Смокиня

Август 9, 2018 България
В разгара на летния сезон плажуващи в Созопол и в близост до курорта сигнализираха за появата на мазут. Хората са алармирали институциите, притеснени за здравето си.

Лоша новина за шофьорите: Бензин и дизел стигнаха 2.40 лв.

Август 9, 2018 България
Цените на бензина и дизела продължават да гонят летни рекорди и на много места в страната вече надхвърлят 2.30 лева за литър и гонят 2.40 лв. Толкова плащат шофьорите за най-масово употребяваните горива - бензин А-95 и обикновен дизел.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!