Феноменът Иван Милев: Ще стигнем богатите страни, когато извадим съкровищата от земните недра

Януари 16, 2019 Любопитни
Родината ни е богата и на нефт, и на природен газ, но и на корумпирани политици, казва радиестезистът от Димчево

Кога започва третата възраст

Януари 16, 2019 Здраве
Добре известно е, че календарната възраст е безполезна при определянето на това, кой принадлежи към възрастните хора. Не съществува модел по който хората остаряват. Всеки човек е индивидуален и такива са и физическите промени с напредването на възрастта му.

Северният магнитен полюс на Земята се мести изненадващо бързо към Русия

Януари 16, 2019 Любопитни
Нови изследвания показват, че северният магнитен полюс на нашата планета се мести изненадващо бързо в посока на Русия и по-специално към Сибир, съобщава научният журнал Nature.

320 деца и родителите им ще участват в интерактивен хепънинг

Януари 16, 2019 Бургас
Над 300 деца от 16 бургаски детски градини заедно със своите родители ще се включат в първия голям и весел интерактивен празник, в който светът на технологиите ще срещне този на приказките.

Парламентът разреши на кабинета да преговаря за Ф-16 със САЩ

Януари 16, 2019 България
Със 130 "за" и 84 "против" парламентът даде разрешение на правителството да води преговори със САЩ за закупуването на самолети Ф-16. Това стана след четиричасови дебати в пленарна зала на Народното събрание.

Камилката Бейби пристигна в „Зоопарк Бургас“

Януари 16, 2019 Бургас
Камилката Бейби пристигна в "Зоопарк Бургас" от европейски зоопарк. Тя е на 9 месеца бяла, двугърба и е дама. Бейби е много любвеобилна и кротка, свикнала е с много хора.

Вот на недоверие към Тереза Мей след провала на сделката за Брекзит

Януари 16, 2019 Светът
Британските депутати отхвърлиха вчера категорично сделката на премиера Тереза Мей по развода с Европейския съюз, което доведе до предложение за вот на недоверие срещу нейното правителство, съобщи Асошиейтед прес.

Канада търси 1 милион имигранти

Януари 16, 2019 Светът
Канада се готви да приеме повече от един милион нови жители през следващите три години. Това е почти един процент от населението на страната всяка година. Планът е обявен от канадския парламент, съобщи сайтът на българите в САЩ и Канада.

От днес глобяват шофьорите без винетки

Януари 16, 2019 България
На 15 януари изтече гратисният период за шофьорите без електронни винетки, така от днес водачите, които се движат без винетки по републиканската пътна мрежа, ще бъде глобявани.

Путин: "Турски поток" през България - само ако Брюксел не го провали

Януари 16, 2019 Светът
Европейският съюз трябва да осигури на своите членове гаранции, че Брюксел няма да попречи на доставките на руски газ в Европа чрез "Турски поток". Това заяви руският президент Владимир Путин в интервю за сръбския вестник "Политика".

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!