Колко смелчаци ще скочат в неделя за спасяването на Кръста?

Януари 2, 2019 Бургас
Остават броени дни до един от най-светлите християнски празници - Богоявление (Йордановден). Бургаските чествания ще започнат още в 08:30 часа в неделя с празнична Света литургия, отслужена в храм "Св. св. Кирил и Методий".

След конкурс нови нотариуси има в Бургас, Айтос и Карнобат

Януари 2, 2019 Бургас
През месец август м.г. Министерство на правосъдието обяви конкурс за вакантни места за нотариуси в цялата страна. Става въпрос за над 60 свободни позиции. Конкурсът се проведе на три етапа- допускане за участие в конкурса по документи, писмен изпит и устен изпит.

Идва студена вълна с температури под нулата

Януари 2, 2019 България
От днес в страната предстои сериозно застудяване, което ще продължи в близките десетина дни. Утре ще нахлуе арктически студ със силен вятър от север. Температурите ще започнат да се понижават и дневните ще бъдат между 0 и 6 градуса, ще има и снеговалежи.

Д-р Ангел Кунчев: Очакваме пик на грипа в средата на януари

Януари 2, 2019 Здраве
Идва ли пикът на грипа у нас и какви щамове ще ни атакуват тази зима, коментира темата в Сутрешния блок на БНТ1 д-р Ангел Кунчев, главен държавен здравен инспектор. Пикът на грипа ще настъпи в средата на януари, потвърди той.

Дават електронни винетки на хората с увреждания от днес

Януари 2, 2019 България
Дирекциите "Социално подпомагане" в цялата страна имат готовност от днес да приемат заявления за получаване на безплатна електронна винетка за хората с трайни увреждания, съобщават от Агенцията за социално подпомагане.

Ще бъдем ли по-богати тази година?

Януари 2, 2019 България
Ще бъдат ли по-богати българите през новата 2019 г.? Според финансиста Емил Хърсев отговорът на този въпрос е ясно "Да". Първо, защото цялата армия от държавни служители ще получи обещаните им от бюджета увеличения на заплатите.

Китай може да използва сила, за да присъедини Тайван

Януари 2, 2019 Светът
Пекин отказва да изключи възможността за употреба на сила спрямо Тайван, заяви китайският президент Си Цзинпин, цитиран от Франс прес и БТА. Той подчерта, че страната ще бъде обединена отново.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!