Великобритания на война срещу "патешките устни"

Април 22, 2019 Любопитни
Британското правителство възнамерява да стартира от следващия месец кампания за справяне с "неуспешните" козметични процедури. Тя е предизвикана от увеличаващия се брой пациенти, подлагащи се на операции от типа "бразилско дупе" в чужбина, при което вече има множество случаи на смърт.

Елена Йончева дава на прокуратурата оригиналния запис на "Ало, Банов съм"

Април 22, 2019 България
Този път Специализираната прокуратура няма да може да се измъкне от разследване, заяви на пресконференция в централата на БСП водачът на листата на партията за предстоящите евроизбори Елена Йончева.

Започва Страстната седмица

Април 22, 2019 България
Последната седмица от земния живот на Господ Иисус Христос се нарича "Велика" или "Страстна седмица", т.е. Седмица на страданията, прелюдия към вечния живот. Животът на Господа наближавал своя край.

Германско изследване: Вместо да щадят природата, електромобилите вредят повече от дизелите

Април 22, 2019 Любопитни
Германско изследване поставя под въпрос доколко щадящи околната среда са електромобилите, предаде ДПА. Според проучването електромобилите помагат в борбата срещу климатичните промени само на хартия и всъщност вредят повече от дизеловите коли.

460 болни от морбили у нас, случаите ще се увеличават

Април 22, 2019 Здраве
Случаите на морбили ще продължат да растат и през следващите месеци, прогнозира главният държавен здравен инспектор д-р Ангел Кунчев в Сутрешния блок на БНТ. В момента те са 460, сред които 20 служители на болници.

Бургас посреща вкусовете на Южна Корея на 17 и 18 май

Април 22, 2019 Бургас
17 и 18 май са дните, в които Бургас ще бъде домакин на двудневен фестивал, представящ културата на Южна Корея. Мястото на събитието е площада пред Пантеона в Морската градина.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!