Световноизвестният струнен квартет BOND изнася концерт в Бургас

Април 24, 2019 Бургас
Най-успешният струнен квартет за всички времена BOND ще изнесе концерт в Летния театър в Бургас по случай 20-годишния си юбилей на сцената.

На 30 април стартира ремонт на пътното платно от изхода на Бургас до кв. „Ветрен“

Април 24, 2019 Бургас
Община Бургас съобщава, че на 30 април, вторник, стартира ремонтът на пътното платно от изхода на Бургас при кръговото кръстовище "Стамболов" - "Транспортна" - "Проф. Якимов" до надлеза при квартал "Ветрен".

Спират тировете за голямото пътуване по Великден

Април 24, 2019 България
В най-натоварените часове на пътя на 25 и 29 април ще бъде спряно движението на камионите над 12 тона по автомагистралите и някои от главните пътища на страната, съобщават от АПИ.

Моцарт и Шопен за Великденския концерт в операта

Април 24, 2019 Бургас
Едни от най-знаковите симфонични произведения на Моцарт ще бъдат представени по време на Великденския концерт на Държавна опера – Бургас в четвъртък в 19 ч. „С музиката на Моцарт и Шопен“ е името на проекта, подготвен за отбелязването на светлия християнски празник.

Бургазлии предпочитат да декларират годишните си доходи по интернет

Април 24, 2019 Бургас
Всяка втора данъчна декларация за доходите на физическите лица в НАП Бургас се подава по интернет с ПИК на Националната агенция за приходите или електронен подпис. Дни преди края на кампанията, която приключва на 30 април, годишните си доходи са декларирали близо 25 000 бургазлии.

Цацаров нареди проверка на всички къщи за гости, строени с европари

Април 24, 2019 България
Главният прокурор Сотир Цацаров възложи на Главна дирекция "Национална полиция" извършване на проверка за ползването им по предназначение на всички къщи на гости на територията на страната, финансирани от Европейския земеделски фонд.

Велика сряда е - денят на Тайната вечеря

Април 24, 2019 България
Днес е третият ден от Страстната седмица. На Велика сряда е Тайната вечеря на Божия син с Апостолите, по време на която Христос им казва, че един от тях ще го предаде. В деня на Велика сряда Юда отишъл при юдейските първенци и уговорил предателството на Христос за тридесет сребърника.

Лили Иванова на 80! Българската звезда в клуба на неостаряващите световни величия

Април 24, 2019 Култура
Лили Иванова наистина е легенда и за щастие нейната приказка е с отворен край, за да можем всички ние да продължаваме да се наслаждаваме на музиката, на гласа ѝ и на неостаряващите ѝ песни, събрани в 30 студийни и 42 миниалбума.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!