Козметика за коса - кои съставки да избягвате?

Май 7, 2019 Любопитни
Пролет е. Тялото изпитва характерната за сезона умора, а кожата, косата и ноктите се нуждаят от допълнително подхранване. Има най-различни добавки и козметика, които ни привличат с атрактивни реклами, но колко от нас четат етикетите им?

КАТ стартира масови проверки за колани

Май 7, 2019 България
От днес до 12 май започва специализирана полицейска операция за използването на обезопасителни системи от водачите на моторни превозни средства и техните спътници. Специално внимание ще се обръща на правилното превозване на деца, съобщават от МВР.

Авокадо: 8 доказани ползи за здравето

Май 7, 2019 Здраве
Може да се каже, че авокадото е уникален вид плод. Повечето плодове са богати основно на въглехидрати, докато авокадото съдържа голямо количество полезни мазнини.

Слави спира шоуто си: Не се чувстваме на място!

Май 7, 2019 България
Слави Трифонов сложи край на "Шоуто на Слави". Това заяви самият водещ в предаването си, което вече 19 години е в ефир. Той направи една равносметка на случилото се за този период.

Още един европейски град забранява бензина и дизела

Май 7, 2019 Светът
В Амстердам ще бъде въведена пълна забрана за движение на дизелови и бензинови автомобили. Първата стъпка ще бъде направена следващата година.

Ректори ще четат в бургаската "Нощ на литературата"

Май 7, 2019 Бургас
Проф. Галя Христозова - ректор на Бургаски свободен университет, проф. Магдалена Миткова - ректор на Университет "Проф. д-р Асен Златаров" и проф. Георги Янков - директор на Художествена академия - филиал Бургас, ще участват в тазгодишната бургаска "Нощ на литературата".

След анулирания вот за кмет на Истанбул: удари по тенджери и остра реакция на ЕС

Май 7, 2019 Светът
Жители на много райони и в европейската, и в азиатската част на Истанбул протестираха снощи срещу отмяната на резултата от изборите за кмет на Истанбул, спечелени от опозиционния кандидат Екрем Имамоглу, като удряха по тенджери.

Най-добрите български кей-попъри ще гостуват на Бургас

Май 7, 2019 Бургас
Момчешката група "Toхiс" е специален участник в двудневния фестивал "Дни на Корея в Бургас", който ще се проведе на 17-ти и 18-ти май на площада пред Пантеона в Морската градина. "Toxic" са група момчета, събрали се с една обща цел, а именно корейската поп музика и танци.

Пенсионерите вече избират сами как да се изчислява пенсията им

Май 7, 2019 България
От днес бъдещите пенсионери ще могат сами да избират методиката, по която да бъде изчислявана пенсията им. Електронен калкулатор на интернет сайта на НОИ и експерти на място ще им помагат да изчислят кой от двата варианта е по-изгоден за тях, съобщава БНТ.

Над 20% от кърлежите са носители на лаймска болест

Май 7, 2019 Здраве
Пролетта е сезонът на кърлежите. На много места в страната започна обработката на тревните площи срещу тях, но въпреки това човек лесно може да бъде ухапан. От Националния център по заразни и паразитни болести предупредиха, че над 20% от кърлежите са носители на лаймска болест.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!