Рами Малек триумфира на наградите на Гилдията на филмовите актьори

Рами Малек спечели наградата на Гилдията на филмовите актьори за най-добър актьор, за филма "Бохемска рапсодия", в който се превъплъщава в образа на легендарния вокал на Queen Фреди Меркюри. Призът за най-добра актриса отиде при Глен Клоуз за филма "Съпругата". Телевизионният комедиен сериал "Удивителната госпожа Мейзъл" спечели първите три награди, връчени на церемонията в "Шрайн одиториъм" в Лос Анджелис - за най-добър актьор (Тони Шалуб), най-добра актриса (Рейчъл Броснахан) и за най-добър актьорски състав. Джейсън Бейтман и Сандра Оу получиха наградите за най-добри актьори в телевизионна драма. Бейтман беше отличен за ролята си в "Озарк" на Нетфликс, а Оу - за ролята си в "Убивайки Ийв". Наградата за най-добър актьорски състав във филм получи супергеройската продукция "Черната партера". Сред номинациите за най-добър актьорски състав в телевизионен сериал победител стана "Това сме ние". Наградите на Гилдията на филмовите актьори се смятат за добър индикатор за успех на "Оскарите", защото нейните членове са най-голямата група в Академията за кинематографично изкуство и наука. / dir.bg

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Крепостта Порос - предшественик на съвременния Бургас

  • 29 Мар 2024
  • 59
Образователната програма “Опознай Бургас и Бургаския край” на Регионалния исторически музей ще започне месец април с интересна лектория за Античната и Средновековна крепост Порос, която се намира в местността Пода на нос Форос.

Община Бургас е поставила над 1500 кофи за разделно събиране на биоразградими отпадъци

  • 29 Мар 2024
  • 67
Повече от 1500 кафяви кофи за биоразградими отпадъци е поставила до този момент Община Бургас в комплексите „Изгрев“, „Зорница“, „Славейков“ и „Меден рудник“. Те ще обслужват както домакинствата, така и търговските обекти, които генерират подобен вид отпадъци.

Опциите са изключително стеснени, каза Румен Радев за избора на служебен министър-председател

  • 29 Мар 2024
  • 51
Опциите са изключително стеснени, каза пред журналисти президентът Румен Радев по отношение на избора на служебен министър-председател.

140 състезатели ще участват в националния турнир по кудо „Купа Бургас“

  • 29 Мар 2024
  • 55
На 31 март от 11.00 ч. в спортна зала „Никола Станчев“ ще се проведе националният турнир по кудо „Купа Бургас“. Организатори са СК „БУШИДО Бургас“ и Община Бургас.

Даниел Петров: Край със смяната на статута на земеделските земи, за да се превръщат във фотоволтаични паркове

  • 29 Мар 2024
  • 66
Днес в Народното събрание бяха разгледани, гласувани и приети предложения на народния представител от “Възраждане”, Даниел Петров в Закона за собствеността и ползването на земеделската земя, по отношение на прекратяване на порочната практика за смяна на статута на обработваемите земеделски земи, мери и пасища, с цел превръщането им във фотоволтаични централи.