Дългата зима няма да иска да си ходи

Илюстрация: Novini.bg Студовете ще продължат до 20-25 март, прогнозира астрологът Ивелина Пенчева. „Април пък ще бъде студен и сух месец, със силни ветрове до 20 число. През май времето ще е топло и сухо“, прогнозира астрологът. Според нея, 2017 година ще се окаже преломна. „Несигурността от предната година ще продължи още дълго, въпреки че надеждата за по-добро съществува. В първите четири месеца се очаква промяна в цената на енергоресурсите, скок на валутата, обявяване на несъстоятелност. В края на февруари и началото на март е критичен момент за световната финансова система, както и у нас. От август нататък общата изнервеност на обществото ще започне да спада. За съжаление стабилността ще е на по-ниско ниво, отколкото ни се иска. Може да има още една вълна на увеличение на цените”, предупреждава астрологът. Според нея, предстоят нови политически скандали и обрати. Обществото и социалният живот ще преминат през трансформация. “Световната политика, както в последните години, ще продължи да е в състояние на неустойчиво равновесие. През първите месеци на годината ще продължи конфронтацията между НАТО и Русия. Много неща зависят от това как ще се развият личните отношения между Владимир Путин и Доналд Тръмп – и двамата много амбициозни лидери”, коментира Ивелина Пенчева. Възможни са военни инциденти в Северна Корея, предупреждава тя. „Нестабилната ситуация в Турция остава същата. Най-вероятно страната ще влезе в открита битка с кюрдите. Още повече ще се затегнат мерките за сигурност при тях. Ефектите са непредсказуеми, но неприятни за страната. Застрашено е лидерството на Ердоган”, добавя астрологът. Според нея, основното предизвикателство за света през следващите месеци ще бъдат религиозни конфликти. Особено опасни са до април, когато Уран, Плутон и Юпитер се подредят в аспект на тау-квадрат.

Видео

Коментари

Добавете коментар

Име (задължително)

Най-четени

Има и сериозно печеливши от глобалното затопляне

  • 25 Юни 2019
  • 39
Изследователи от университета Джеймс Кук в Австралия каза, че глобалното затопляне ще бъде от полза поне за един клас животни - мекотелите. Група учени, водена от Блейк Спайд, открили, че главоногите могат да понасят високи нива на въглероден диоксид в океаните.

Климатичните войни започнаха - загинали и ранени в сблъсъци за вода

  • 25 Юни 2019
  • 36
Полицията охранява водните цистерни и водоизточниците в щата Мадхя Прадеш в централна Индия, съобщава Times of India, цитиран от Дойче Веле. В събота имаше сблъсъци заради водата в щата, но и в други части на страната.

Коригират учебниците по история в раздела за комунизма

  • 25 Юни 2019
  • 41
Не са утвърдени в момента новите учебници по история и са направени препоръки към издателствата да ги коригират. Това каза пред журналисти министърът на образованието и науката Красимир Вълчев, попитан за новите учебници по история за десети клас.

Всеки втори българин е готов да вземе кредит за море

  • 25 Юни 2019
  • 42
Ръст от над 10% на бързите кредити, които се взимат основно с цел за море, се наблюдава през последните два месеца. Това показват данните на Асоциацията за защита на потребителите.

Линейка на общината обслужва критичните случаи в цяло Камено

  • 25 Юни 2019
  • 41
Екипи от специалисти от МБАЛ Д-р Маджуров – Бургас ще се отзовават при нужда всяка вечер от 19.00 до 7.00 часа, както и през почивните дни – събота, неделя и официалните празници.