Тейлър Суифт обра Американските музикални награди

Тейлър Суифт спечели четири отличия, включително за изпълнител на годината, на Американските музикални гради и би изпълнители като Дрейк, Ед Шийран, "Имаджийн дрегънс" и Пост Малоун. Носителите на тези награди се определят от феновете чрез онлайн гласуване. "Тази и всяка друга награда, дадена ми тази вечер, са били гласувани от хората", каза тя и припомни, че скоро, на 6 ноември, американците ще гласуват и на междинните избори за Конгрес. В неделя Суифт обяви, че тя лично ще гласува за кандидата на демократите за Сената от щата Тенеси Фил Бредесън и така наруши правилото си да не обсъжда нищо, свързано с политика. Гласуването беше много актуална тема на раздаването на Американските музикални награди. Водещата на церемонията - носителката на "Златен глобус" актриса Трейси Елис Рос, беше облечена с тениска, на която пишеше "Аз гласувам", а комедийният актьор Били Айхнър заяви: "Това са най-важните избори в нашия живот". Той призова американците да дадат гласа си и да убедят приятелите си за гласуват. "Сега е моментът. Ако вярвате в равенството на жените, на цветнокожите, на ЛГБТК общността. Ако вярвате, че има климатични промени и трябва да се направи нещо по този проблем", каза Айхнър, преди да връчи една от наградите. Суифт влезе в историята, като стана най-награждаваната жена в историята на това отличие с общо 23 Американски музикални награди, съобщава Асошиейтед прес, цитирана от БТА. Въпреки че тази година е с най-продавания албум и три хита номер едно, Дрейк не спечели нито една награда. Карди Би получи три отличия, включително за любим хип-хоп/рап изпълнител, което посвети на дъщеря си, родена през юли. / dir.bg

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

За повишаване на оценката от матурата ще се плаща такса

  • 29 Мар 2024
  • 28
За явяване на втори държавен зрелостен изпит ще се заплаща такса, това предвижда проект за промени в Наредбата за оценяването, предложен от Министерството на образованието (МОН).

БДЖ и Deutsche Bahn сключиха договор за доставка на 76 модернизирани вагона

  • 29 Мар 2024
  • 90
Първите 19 идват в средата на април, а до началото на лятото всички вагони ще бъдат включени в състава на БДЖ

Валери Митов, БСП: Колосален внос на райски газ у нас през 2023 г. - нужна е спешна намеса

  • 29 Мар 2024
  • 79
БСП води последователна битка срещу безконтролното разпространение и продажба на опасната „мода” в последните години, предлагайки и отстоявайки както законодателни промени, така и мерки за контрол от страна на изпълнителната власт

Крепостта Порос - предшественик на съвременния Бургас

  • 29 Мар 2024
  • 123
Образователната програма “Опознай Бургас и Бургаския край” на Регионалния исторически музей ще започне месец април с интересна лектория за Античната и Средновековна крепост Порос, която се намира в местността Пода на нос Форос.

Община Бургас е поставила над 1500 кофи за разделно събиране на биоразградими отпадъци

  • 29 Мар 2024
  • 110
Повече от 1500 кафяви кофи за биоразградими отпадъци е поставила до този момент Община Бургас в комплексите „Изгрев“, „Зорница“, „Славейков“ и „Меден рудник“. Те ще обслужват както домакинствата, така и търговските обекти, които генерират подобен вид отпадъци.