Бивш национал пое ДЮШ на „Черноморец”

ФК Черноморец 1919 назначи директор на своята Детско-юношеска школа. Човекът, който ще отговаря за всички „сини” таланти, е Николай Кръстев. Младият специалист ще съвместява поста с още един – треньор на гарнитурата до 19 години. Неговите възпитаници вече започнаха тренировки, които се провеждат на стадиона в кв. Ветрен. Преди две години Николай Кръстев беше директорът на Футболната академия на ПСФК Черноморец /на Митко Събев/. Тогава бившият национал изкара 14-дневен период на обучение в Испания, където трупа опит в елитните клубове Атлетик Билбао и Осасуна. Освен U19, своите занимания стартираха още две формации - Черноморец U17 и U15. Наставник на първите (родени 2000/01 г.) ще бъде легендата на българския футбол и бронзов медалист от САЩ’94 Златко Янков. Други, които вече се подготвят за предстоящите първенства и турнири, са родените през 2002 г. футболисти на „акулите”. Те ще бъдат ръководени от Борис Борисов. Горепосочените набори също ще се водят своята подготовка на стадиона в кв. Ветрен. За по-малките таланти заниманията предстоят да започнат на 1 август (понеделник). От 17:00 ч. Нено Ненов ще започне да подготвя своите възпитаници, родени 2003/04 г., също в кв. Ветрен. Любимите треньори на най-малките „акули” Петър и Пламен Младенови ще започнат да подготвят бъдещите звезди на бургаския футбол, родени 2005/06/07/08 г., в 9:00 ч., на Спортен комплекс „Славейков”. Росен Кавръков, един от най-продуктивните бургаски специалисти, също ще бъде част от ДЮШ на бургазлии. Предстои да се сключи договор и с треньор, който ще подготвя младите вратари. Същевременно от ръководството на бургаския клуб продължават политиката, която първи наложиха през миналия сезон. Децата, желаещи да тренират в школата на ФК Черноморец 1919, няма да заплащат такси, практикувайки любимата си игра напълно безплатно. Освен това, талантите ще получат екипировка, която също ще им бъде осигурена безвъзмездно.

Видео

Коментари

Добавете коментар

Име (задължително)

Най-четени

EVN разкри копачки на криптовалута, крали ток от тях

  • 18 Юли 2019
  • 165
Екипи на ЕР Юг разкриха 3 обекта за копаене на криптовалута, които са незаконно присъединени към електроразпределителната мрежа на дружеството. Т. нар. „майнинг“ апаратура в два от трите обекта е била монтирана в специално пригодени мобилни фургони, снабдени с климатизация, камери за видео наблюдение и СОТ.

Бургазлии почетоха рождението на Апостола

  • 18 Юли 2019
  • 138
Десетки признателни бургазлии почетоха днес, 182-та годишнина на най-великия син на майка България и Апостол на нейната свобода - Васил Левски. Пред паметник на Дякона в Морската градина звучаха пламенни слова, парадни маршове.

Без предложения за нов главен прокурор на заседанието на ВСС

  • 18 Юли 2019
  • 148
На първото от четирите заседания на Висшия съдебен съвет (ВСС) предложения за кандидатури за главен прокурор не са внесени, съобщи представляващият съвета Боян Магдалинчев.

Паметникът на Бузлуджа спечели $185 000 от американска фондация

  • 18 Юли 2019
  • 148
Паметникът на Бузлуджа ще получи безвъзмездно финансиране от 185 000 долара от американската фондация „Getty“, за да се изготви план за неговата консервация. Това съобщиха на сайта на "Проект Бузлуджа", както и в блога на фондацията.

Студенти-доброволци помагат в Спешното на УМБАЛ Бургас през лятото

  • 18 Юли 2019
  • 136
Студенти по медицина помагат през лятотото в Спешното отделение на УМБАЛ Бургас. Това е част от задължителния им стаж, но някои ще останат и след като стажът приключи - напълно доброволно и безвъзмездно.