« март 2018 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Служителите на „Нефтохимик” поискаха среща с Общинския съвет

Служителите на Нефтохимик изпратиха писмо до Общинския съвет с молба за среща. Поканата е адресирана до председателя на ОбС Костантин Луков, Комисията по спорт и всички председатели на партии в местния парламент. Под нея са се разписали всички 40 служители на клуба, включително треньорските щабове на представителния отбор и детско-юношеската школа, целият мъжки отбор и административните служители. Поводът за тази покана е несигурната обстановка в клуба, след оставката на изпълнителния директор Николай Тодоров. Служителите искат да разберат каква е визията на Общинския съвет за развитието на Нефтохимик. Очаква се потвърждение на датата на срещата, в случай, че поканата бъде приета. В поканата се казва: „Като представители на ПФК „Нефтохимик Бургас 1962“ АД, бихме желали да Ви поканим на среща, на която да обсъдим ситуацията в клуба, както и възможностите пред неговото развитие. Молбата ни за тази среща е породена от несигурността, след подаването на оставката на изпълнителния директор Николай Тодоров. Искаме, чрез Вас, да поканим всички членове на постоянната Комисия по спорт и младежки дейности, както и председателите на всички парламентарни групи в ОбС Бургас. Ще се радваме ако на срещата присъства кметът на Община Бургас - г-н Димитър Николов и заместник-кметът с ресор „спорт“ - г-н Лорис Мануелян. Надяваме се да уважите молбата ни и да ни приемете на 06.11.2017 г. (понеделник), в 18:00 ч.” Снимка: Венелина Стоянова

Видео

Коментари

Добавете коментар

Име (задължително)

Най-четени

Питат с анкета родителите дали искат подкрепителна закуска в училище

  • 16 Мар 2018
  • 87
Възможността да отпадне подкрепителната закуска, която получават децата в училище, като средствата за нея бъдат пренасочени към обедното хранене - това обсъдиха родители, директори на учебни заведения, представители на фирми, наематели на столове и представители на Община Бургас.

Любимият музей на децата отворя врати на 19 март

  • 16 Мар 2018
  • 86
Точно две години изминаха от момента, в който любимият музей на бургаските деца, бе затворен за основен ремонт. Сградата паметник на културата, в която се помещава Природонаучната експозиция към РИМ Бургас, бе напълно обновена по проект на обща стойност 240 439 лева.

От Москва: ”Новичокът” може да е дошъл от САЩ

  • 16 Мар 2018
  • 91
Използваният за отравяне на бившия руски агент Сергей Скрипал и дъщеря му в английския град Солсбъри нервнопаралитичен газ може да е бил получен чрез САЩ. Това заяви руският депутат Алексей Чепа, цитиран от Асошиейтед прес и БТА. САЩ са участвали в прочистването на обект, където се е използвал газът "Новичок" в съветско време.

ВиК започва ремонт на централен водопровод по ул. „Александровска“

  • 16 Мар 2018
  • 104
Авария на централен водопровод под улица "Александровска" стана причина за теч на вода по пешеходната зона. Повреденият водопровод захранва централната градска част, информираха от ВиК Бургас.  

Милка Иванова: За мен писането е труд и свята отговорност

  • 16 Мар 2018
  • 106
Нейните разкази са плътни, изпъстрени с топли и уютни думи, които ни карат да четем още и още, и не само с очите, а и със сърцето, защото според Милка Иванова разказът трябва „да носи поне част от цвета, настроението, страданията и радостите, унинието и вдъхновението на живия живот...