« октомври 2018 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Служителите на „Нефтохимик” поискаха среща с Общинския съвет

Служителите на Нефтохимик изпратиха писмо до Общинския съвет с молба за среща. Поканата е адресирана до председателя на ОбС Костантин Луков, Комисията по спорт и всички председатели на партии в местния парламент. Под нея са се разписали всички 40 служители на клуба, включително треньорските щабове на представителния отбор и детско-юношеската школа, целият мъжки отбор и административните служители. Поводът за тази покана е несигурната обстановка в клуба, след оставката на изпълнителния директор Николай Тодоров. Служителите искат да разберат каква е визията на Общинския съвет за развитието на Нефтохимик. Очаква се потвърждение на датата на срещата, в случай, че поканата бъде приета. В поканата се казва: „Като представители на ПФК „Нефтохимик Бургас 1962“ АД, бихме желали да Ви поканим на среща, на която да обсъдим ситуацията в клуба, както и възможностите пред неговото развитие. Молбата ни за тази среща е породена от несигурността, след подаването на оставката на изпълнителния директор Николай Тодоров. Искаме, чрез Вас, да поканим всички членове на постоянната Комисия по спорт и младежки дейности, както и председателите на всички парламентарни групи в ОбС Бургас. Ще се радваме ако на срещата присъства кметът на Община Бургас - г-н Димитър Николов и заместник-кметът с ресор „спорт“ - г-н Лорис Мануелян. Надяваме се да уважите молбата ни и да ни приемете на 06.11.2017 г. (понеделник), в 18:00 ч.” Снимка: Венелина Стоянова

Видео

Коментари

Добавете коментар

Име (задължително)

Най-четени

Александър Шурбанов: Без корен нищо не може да съществува, колкото и високи да са стремежите му

  • 19 Окт 2018
  • 101
Днешният ни петъчен гост е проф. Александър Шурбанов, който представи последната си книга „Дендрариум“ в Бургас в рамките на Есенни литературни празници.

Православната църква почита св. Иван Рилски

  • 19 Окт 2018
  • 68
На 19 октомври Църквата празнува скромния отшелник от Рила планина, когото още приживе наричали земен ангел и небесен жител. Св. Иван Рилски Чудотворец е най-известният български светец и отшелник, патрон и основател на най-големия манастир в България - Рилският.

Стоматолог: 98% от българите са с развалени зъби

  • 19 Окт 2018
  • 63
96% от българите имат поне един кариес, а положението се влошава още в ранна детска възраст. Всяко дете до 7 години има поне 4 кариеса. Причината е страх от зъболекаря и липса на профилактика.

Ватерполистите триумфираха с две купи от турнир в Сърбия

  • 19 Окт 2018
  • 66
Бургаските ватерполисти извоюваха две купи от международния турнир „Mali Mančester 2018” в Сърбия, в който българите участваха с персонална покана

Пет века сме „съжителствали с османлиите”, ще учат вече децата

  • 19 Окт 2018
  • 68
Всъщност Законът за училищното и предучилищното образование налагал промените в учебните програми, които разбуниха обществото. МОН трябвало да го изпълнява. Това стана ясно от пресконференция в Образователното ведомство по повод новите учебни програми.