Младежите на „Фрегата” се вливат в представителния отбор на тима след Европейското

Състезателите до 19 години на хандбален клуб “Фрегата”, които съставляват 80% от националния тим на Европейското за младежи във Варна, до няколко месеца ще играят при мъжете. Те ще са бодрата смяна в представителния тим на „Фрегата”. „Подготовката им започва веднага след края на Европейското първенство, като задачата им е да продължат да носят спортна слава на Бургас”, заяви управителят на транспортна фирма „М-Бус” Румен Христов. Превозвачът е основен спонсор на петте формации на клуба и помага както за транспорта по състезания в страната, така и за издръжката на състезателите. Офисът на Христов е превърнат в своеобразен кът на славата и съхранява всички купи и титли, които „Фрегата” са завоювали през последните няколко години. „Мъжкият тим постави града на върха в хандбала и е шампион за България за третата поредна година. Сега, след като състезателите спечелиха почти всичко в българското първенство, е време да обърнем поглед към подготовката на младежите”, допълни Христов. Той призова всички любители на спорта да стискат палци на националите ни на Европейското първенство. Освен спонсор на хандбалните формации, „М-Бус” отскоро помага и на женски футболен клуб „Бургас”. През футболния сезон превозвачът ще осигури транспорта на дамите до градовете, където се провежда Държавното първенство. Футболен клуб „Бургас” има общо три формации, а талантливите участнички в него са на възраст от 8 до 30 години. От отбора благодарят на „М-Бус” за помощта и се надяват да триумфират в първенството.

Видео

Коментари

Добавете коментар

Име (задължително)

Най-четени

Нургюл Салимова вече е гросмайстор при жените

  • 25 Апр 2019
  • 30
Състезателката на шахматен клуб "Бургас 64" Нургюл Салимова успя да покрие последната си - трета норма и вече е носител на званието гросмайстор при жените.

Нови цветни пейки за посетителите в парк „Минерални бани"

  • 25 Апр 2019
  • 49
Весели цветни пейки , нови барбекю зони и красив кът за детски рождени дни допълват визията на една от най-предпочитаните дестинации през уикенда от бургазлии - парк "Минерални бани".

Увеличават социалната пенсия за старост с 5.7% от 1 юли

  • 25 Апр 2019
  • 52
Правителството публикува проект на постановление, с което от 1 юли социалната пенсия за старост ще се повиши с 5,7 процента и ще стане 132,74 месечно. Промяната се прави, тъй като със същия процент ще се актуализират размерите на всички пенсии.

Окончателно отпада допълнителният имотен данък в курортите

  • 25 Апр 2019
  • 33
Депутатите приеха промените в Закона за местните данъци и такси. 106 общини с национални курорти ще трябва да намалят данъка за имоти, които не са основно жилище или които не са регистрирани като туристически обекти, тъй като Конституционният съд отмени това изискване с дата до 20 април.

Откриват Национална изложба за цветя „Флора Бургас" на Великден

  • 25 Апр 2019
  • 57
С концерт на група "Горещ пясък", ансамбъл "Зорница" и квартет солисти от хор "Милка Стоева" ще бъде открито 35-то издание на Национална изложба на цветя "Флора Бургас" 2019 на 28 април, неделя, от 11 часа.