Динко Динев завърши без загуба

Талантливият състезател на ТК „Черноморец” Динко Динев завърши с пълен актив от победи в Европейската лятна купа за момчета до 12 г. Бургаският състезател игра в състава на националния отбор на България, който се класира на финалите за надпреварата след като победи Швейцария с 2:1, Испания с 2:1, Молдова с 3:0 и Полша с 3:0. В румънския град Галац на сингъл Динко Динев се справи с швейцареца Томаш Матис с 6:0, 7:6(3), а на двойки заедно с Драганов се наложи с 6:4, 6:0. Срещу съперника си от Испания Луис Утрия на сингъл бургаското момче надделя с 6:4, 6:0, на двойки заедно Янаки Минев записа пореден успех с 6:1, 7:5. Динко Динев не срещна трудности срещу молдовеца Максим Казак, когото победи с 6:4, 6:4. В плейофа в зона „С“ на квалификациите срещу Полша на сингъл Динко Динев победи с 6:3, 6:1 Адам Кулиг. На двойки Динев и Милев спечелиха с 6:4, 6:4. Финалите на Европейската лятна купа за момчета до 12 г. са от 4-и до 7-и август в Академията на Патрик Муратоглу в Ница (Франция).

Видео

Коментари

Добавете коментар

Име (задължително)

Най-четени

EVN разкри копачки на криптовалута, крали ток от тях

  • 18 Юли 2019
  • 165
Екипи на ЕР Юг разкриха 3 обекта за копаене на криптовалута, които са незаконно присъединени към електроразпределителната мрежа на дружеството. Т. нар. „майнинг“ апаратура в два от трите обекта е била монтирана в специално пригодени мобилни фургони, снабдени с климатизация, камери за видео наблюдение и СОТ.

Бургазлии почетоха рождението на Апостола

  • 18 Юли 2019
  • 138
Десетки признателни бургазлии почетоха днес, 182-та годишнина на най-великия син на майка България и Апостол на нейната свобода - Васил Левски. Пред паметник на Дякона в Морската градина звучаха пламенни слова, парадни маршове.

Без предложения за нов главен прокурор на заседанието на ВСС

  • 18 Юли 2019
  • 148
На първото от четирите заседания на Висшия съдебен съвет (ВСС) предложения за кандидатури за главен прокурор не са внесени, съобщи представляващият съвета Боян Магдалинчев.

Паметникът на Бузлуджа спечели $185 000 от американска фондация

  • 18 Юли 2019
  • 148
Паметникът на Бузлуджа ще получи безвъзмездно финансиране от 185 000 долара от американската фондация „Getty“, за да се изготви план за неговата консервация. Това съобщиха на сайта на "Проект Бузлуджа", както и в блога на фондацията.

Студенти-доброволци помагат в Спешното на УМБАЛ Бургас през лятото

  • 18 Юли 2019
  • 136
Студенти по медицина помагат през лятотото в Спешното отделение на УМБАЛ Бургас. Това е част от задължителния им стаж, но някои ще останат и след като стажът приключи - напълно доброволно и безвъзмездно.