« април 2019 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Модерно футболно игрище приюти футболистите от „зелената” школа

Новият футболен терен на спортен център „Изгрев” събра на едно място изкуство и спорт. Това стана по време на официалното откриване на реконструираното футболно игрище. След модернизацията, двете маломерни игрища се превърнаха в терен със стандартни размери, с нова модерна изкуствена настилка и трибуна за зрители. Той покрива и критериите за провеждане на официални мачове от всички детско-юношески първенства. Съоръжението бе открито с богата празнична програма, организирана от общинския съветник Веселин Пренеров и бизнесдамата Марина Бошнакова, в присъствието на много официални лица, сред които депутатът от ГЕРБ Галя Василева, зам.-кметът на Бургас по здравеопазване и спорт д-р Лорис Мануелян, председателят на Общинския съвет Костантин Луков, общинските съветници – Евгени Мосинов, Калчо Белов, Румен Ангелов, Николай Иванов, Ивайло Вагенщайн, спонсорите на „Нефтохимик” Павел Бошнаков и Тихомир Стоев, спортни деятели, треньори, родители и др. Над 500 души присъстваха на символичното прерязване на лентата от д-р Лорис Мануелян. Откриването на обновения терен се превърна в истински празник за младите състезатели и всички гости. То бе съчетано и със старта на инициативата „Футболът – за един по-добър Бургас” и премина под знака на хармонията между спорта и изкуството. В празничната програма участие взеха духовият оркестър и мажоретният състав при Търговска гимназия Бургас, клубовете по спортна акробатика, демонстранти по полицейска самозащита, Клуб по спортни танци „Бургас 75“ и певиците от вокална студиа „Сезони“ при читалище „Пробуда“ – Калина Енчева, Мартина Стоева и Веселина Дамова. Талантливите деца на Бургас обраха овациите, като най-бурно бяха приветствани футболистите от отборите на Детско-юношеската школа на „Нефтохимик”. Всеки един състезател беше представен лично, а пожеланието към всички тях беше да станат шампиони. Снимка: Венелина СТОЯНОВА

Видео

Коментари

Добавете коментар

Име (задължително)

Най-четени

Петър Чухов: Писането е един вид изследване на света

  • 19 Апр 2019
  • 42
Струва си да се пише за всичко, което на човек наистина му е интересно

В следващите 4 години: Сами избираме по-изгодната формула за изчисляване на пенсия

  • 19 Апр 2019
  • 25
Парламентът прие на второ четене промени в Кодекса за социално осигуряване, които дават възможност на хората до 1 януари 2023 г. да могат да избират по старата или по новата методика да бъде изчисляван индивидуалният коефициент при отпускане на пенсията им. Промените са предложени от Светлана Ангелова от ГЕРБ и група народни представители.

Училище в Барселона се отърва от 200 „сексистки“ детски книги

  • 19 Апр 2019
  • 47
Няколко училища в Барселона обмислят чистка на библиотеките си от изпълнени със стереотипи и сексизъм детски книги, след като едно учебно заведение премахна около 200 заглавия, включително „Червената шапчица“ и история за легендата за свети Георги.

„Черноморец 1919” чества един век от създаването си

  • 19 Апр 2019
  • 56
Ръководство, футболисти, ветерани и привърженици на ФК „Черноморец” ще отбележат вековния юбилей на клуба с богата програма, включваща няколко събития.