Ферди се връща под рамката на вратата с предпазна маска на лицето

Вратарят Ферди Мюмюнов, който претърпя операция, след счупване на носа, ще бъде на линия за гостуването на „Нефтохимик” в Димитровград. Стражът на „шейховете” е вече в добро физическо състояние и тренира пълноценно със съотборниците си. Заради скорошната травма обаче Ферди се подготвя с предпазна маска на лицето, която ще трябва да носи през следващите три седмици. В 22-ия кръг от Югоизточната Трета лига „Нефтохимик” се изправя срещу тима на „Димитровград”. „Шейховете“, които са в серия от четири поредни победи, ще се борят за пети успех и нови три точки, с които да затвърдят лидерството си в групата. Последната тренировка, преди гостуването, днес бургаският тим проведе на стадиона в Българово. Утре отборът ще отпътува за Димитровград без двама футболисти. От групата за срещата отпада защитникът Цветан Чахов. Той ще почива заради разтежение на коленната връзка. Поради лични причини другият бранител – Венцислав Славов, също няма да може да помогне на отбора. Срещата започва в 15:00 ч., на стадион „Миньор“. Снимка: Венелина СТОЯНОВА

Видео

Коментари

Добавете коментар

Име (задължително)

Най-четени

EVN разкри копачки на криптовалута, крали ток от тях

  • 18 Юли 2019
  • 66
Екипи на ЕР Юг разкриха 3 обекта за копаене на криптовалута, които са незаконно присъединени към електроразпределителната мрежа на дружеството. Т. нар. „майнинг“ апаратура в два от трите обекта е била монтирана в специално пригодени мобилни фургони, снабдени с климатизация, камери за видео наблюдение и СОТ.

Бургазлии почетоха рождението на Апостола

  • 18 Юли 2019
  • 54
Десетки признателни бургазлии почетоха днес, 182-та годишнина на най-великия син на майка България и Апостол на нейната свобода - Васил Левски. Пред паметник на Дякона в Морската градина звучаха пламенни слова, парадни маршове.

Без предложения за нов главен прокурор на заседанието на ВСС

  • 18 Юли 2019
  • 64
На първото от четирите заседания на Висшия съдебен съвет (ВСС) предложения за кандидатури за главен прокурор не са внесени, съобщи представляващият съвета Боян Магдалинчев.

Паметникът на Бузлуджа спечели $185 000 от американска фондация

  • 18 Юли 2019
  • 64
Паметникът на Бузлуджа ще получи безвъзмездно финансиране от 185 000 долара от американската фондация „Getty“, за да се изготви план за неговата консервация. Това съобщиха на сайта на "Проект Бузлуджа", както и в блога на фондацията.

Студенти-доброволци помагат в Спешното на УМБАЛ Бургас през лятото

  • 18 Юли 2019
  • 59
Студенти по медицина помагат през лятотото в Спешното отделение на УМБАЛ Бургас. Това е част от задължителния им стаж, но някои ще останат и след като стажът приключи - напълно доброволно и безвъзмездно.