Победа с нокаут за големия Кубрат Пулев, Тервел също громи на професионалния ринг

Братята българи Кубрат и Тервел Пулеви записаха поредните си победи на професионалния ринг, като надделяха над опонентите си в Коста Меса, Калифорния. Най-добрият ни боксьор Кубрат Пулев нокаутира Богдан Дину в седмия рунд на боя между двамата. Кобрата получи много тежка аркада в четвъртия рунд и понесе поредица от удари докато окото му се пълнеше с кръв. Българинът обаче демонстрира огромния си характер и удържа до гонга. От петия рунд нататък той отново пое контрола над мача. В шестия рунд доминацията му вече бе огромна и за Дину бе трудно да устоява на мощните крошета. Всичко приключи 11 секунди преди края на седмия рунд, в който Пулев прати съперника в нокдаун два пъти преди да дойде и нокаута. При първия Кобрата удари зад главата Дину, за което получи наказателна точка. За Кубрат това беше 27-а победа от 28 мача на професионалния ринг и 14-а с нокаут. Тя дойде в първия двубой на Кубрат дебюта му кна амриканска земя. "Мога да кажа на всички шампиони в тежка категория, че идвам, нуждая се и ще взема пояс, не знам кой, но съм много опасен и всички го знаят", обяви Пулев. "Парите са важни, но моята мечта е да бъда световен шампион. Започнах в бокса на 12 години, сега е моето време, сега съм готов за големия ринг и мога да го направя", добави той. "Искам за благодаря на българската публика, уникални сте! Понякога това, което не е добре, се получава добре. Чувствам се отлично след този мач. Просто се бия. За мен аркадата не беше голям проблем, защото бях готов. Кръвта ме кара да бъда още по-гладен", заяви Кобрата. Брат му Тервел Пулев пък постигна своята 13-а поредна победа на професионалния ринг. Той спечели боя си срещу Мич Уилямс. В третия рунд Уилямс отвори аркада под лявата скула на Тервел. В четвъртия реферът на ринга даде наказателна точка на Пулев за удар след сигнала. Американецът обаче беше този, който от самото начало на срещата играеше мръсно и многократно нарушаваше правилата. След последния гонг и тримата съдии дадоха предимство на нашето момче, което не остави съмнение, че е по-добрият боксьор и доминираше в четири от шестте рунда: 59:54, 57:56 и 58:55. За първи път по-малкият от братя Пулеви бе изведен за официален мач от новия си треньор - живата легенда на американския бокс Кени Адамс, през чиито ръце са минали десетки олимпийски и световни шампиони. Двамата работят заедно от декември. Снимка: Фейсбук

Видео

Коментари

Добавете коментар

Име (задължително)

Най-четени

EVN разкри копачки на криптовалута, крали ток от тях

  • 18 Юли 2019
  • 61
Екипи на ЕР Юг разкриха 3 обекта за копаене на криптовалута, които са незаконно присъединени към електроразпределителната мрежа на дружеството. Т. нар. „майнинг“ апаратура в два от трите обекта е била монтирана в специално пригодени мобилни фургони, снабдени с климатизация, камери за видео наблюдение и СОТ.

Бургазлии почетоха рождението на Апостола

  • 18 Юли 2019
  • 50
Десетки признателни бургазлии почетоха днес, 182-та годишнина на най-великия син на майка България и Апостол на нейната свобода - Васил Левски. Пред паметник на Дякона в Морската градина звучаха пламенни слова, парадни маршове.

Без предложения за нов главен прокурор на заседанието на ВСС

  • 18 Юли 2019
  • 60
На първото от четирите заседания на Висшия съдебен съвет (ВСС) предложения за кандидатури за главен прокурор не са внесени, съобщи представляващият съвета Боян Магдалинчев.

Паметникът на Бузлуджа спечели $185 000 от американска фондация

  • 18 Юли 2019
  • 60
Паметникът на Бузлуджа ще получи безвъзмездно финансиране от 185 000 долара от американската фондация „Getty“, за да се изготви план за неговата консервация. Това съобщиха на сайта на "Проект Бузлуджа", както и в блога на фондацията.

Студенти-доброволци помагат в Спешното на УМБАЛ Бургас през лятото

  • 18 Юли 2019
  • 55
Студенти по медицина помагат през лятотото в Спешното отделение на УМБАЛ Бургас. Това е част от задължителния им стаж, но някои ще останат и след като стажът приключи - напълно доброволно и безвъзмездно.