Днес „Черноморец” излиза срещу „Рилски спортист 2” в плейофа

Баскетболният „Черноморец” завърши на второ място в Първата петица на мъжката „А” група и в четвъртфиналния плейоф ще се изправи срещу дублиращия тим на „Рилски спортист”. Първият мач е днес. Баскетболният „Черноморец”, който завърши на второ място в Първата петица на мъжката „А” група, днес влиза в решаващите битки за лидерската позиция в крайното класиране. В четвъртфиналния плейоф момчетата на Йордан Колев се изправят срещу дублиращия тим на „Рилски спортист”. При успех срещу дублиращия тим на „Рилски спортист”, бургаските баскетболисти ще излязат срещу победителя от другата четвъртфинална двойка „Чавдар” /Троян/ – „Шумен”. Останалите двойки са: „Академик 2” – „Шампион 2006” и „ИУ Варна” – „Атлетик”. Четвъртфиналите се играят до две победи от три мача. Първият двубой е днес, 29 март, петък, от 17:00 часа в зала „Бойчо Брънзов”. Мач №2 е на 31 март, неделя, в „Арена Самоков”. Снимка: Венелина СТОЯНОВА

Видео

Коментари

Добавете коментар

Име (задължително)

Най-четени

НС ще ратифицира договорите за купуване на F-16

  • 19 Юли 2019
  • 22
Народните представители ще разгледат ратифицирането на четирите договора със САЩ за закупуването на осем изтребителя F-16, съобщава БНТ. Депутатите ще гледат на първо четене Законопроекта за изменение и допълнение на Закона за държавния бюджет за 2019 година.

С приложение на НАП ще проверяваме за злоупотреба с данните ни

  • 19 Юли 2019
  • 21
Най-важният въпрос в момента е какво могат да направят хората, които подозират, че личните им данни за изтекли. В момента правим приложение за сайта на НАП. На него всеки може да провери дали с неговите данни е било злоупотребено.

Всеки българин с кредит

  • 19 Юли 2019
  • 33
2,47 милиона българи имат заеми, а повечето от тях изплащат по повече от един. Това показва статистиката на БНБ, според която към декември 2018 г. в Централния кредитен регистър има 2,475 млн. кредитополучатели.

EVN разкри копачки на криптовалута, крали ток от тях

  • 18 Юли 2019
  • 178
Екипи на ЕР Юг разкриха 3 обекта за копаене на криптовалута, които са незаконно присъединени към електроразпределителната мрежа на дружеството. Т. нар. „майнинг“ апаратура в два от трите обекта е била монтирана в специално пригодени мобилни фургони, снабдени с климатизация, камери за видео наблюдение и СОТ.

Бургазлии почетоха рождението на Апостола

  • 18 Юли 2019
  • 148
Десетки признателни бургазлии почетоха днес, 182-та годишнина на най-великия син на майка България и Апостол на нейната свобода - Васил Левски. Пред паметник на Дякона в Морската градина звучаха пламенни слова, парадни маршове.